上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p589 新update。。。

收藏  |  訂閱
8.8k  4.5m

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-9-9 14:31 發表 查看引用來源
有冇同bb爭食?😉
當然係要留畀bb食飽先

引用:
原帖由 平衡生活 於 2022-9-9 14:35 發表 查看引用來源

當然係要留畀bb食飽先
你就主要玩樂!😬

今日見完個客公司冇乜特別嘢做就早咗收工,返到去得外母喺廚房燉緊嘢俾我老婆食。

我姨仔今日應該唔洗返工我見得外母一個隨口問吓點解得佢一個喺屋企,啊妹(佢全家都咁叫佢)出咗街咩?外母話啊妹今朝好早起身車佢老豆出去,之後返嚟又要做屋企嘢。所以佢叫咗啊妹入房瞓陣晏覺。

咁我聽完哦一聲就算諗住入房換衫,點知經過姨仔間房見佢房門打開咗一半,咁我就八掛停低裝吓。。。

裝入去首先見到姨仔對腳,一見到腳就已經俾佢吸引住,就再裝入啲。見到姨仔真係瞓緊個靚覺。。

姨仔上身攬住張披遮咗對波,但係著住短褲瞓緊覺嘅佢,對腳好撚殺食。唔理得咁多,嗱嗱聲影咗先講。

不過外母喺出面,隨時都會經過間房,俾佢見到我入咗佢個女間房我實水洗都唔清,死硬。所以影完之後都即刻閃返入自己房。

返入房即刻攞張相出嚟睇,姨仔應該冇預到我會早收工,冇諗我會嗰個時候返所以先門都冇刪。好耐都冇試過咁刺激,望住張相啱啱先J咗鑊 😂

附件

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-9-9 15:57 發表 查看引用來源
今日見完個客公司冇乜特別嘢做就早咗收工,返到去得外母喺廚房燉緊嘢俾我老婆食。

我姨仔今日應該唔洗返工我見得外母一個隨口問吓點解得佢一個喺屋企,啊妹(佢全家都咁叫佢)出咗街咩?外母話啊妹今朝好早起身車佢老豆出去 ...
😍🤩🤩師兄真係醒+勁(真係Nothing Impossible )👏🏻👏🏻👏🏻頂瓜瓜👍🏻😁實在刺激!🤭😉
…師兄😌你咁J落去😏到時有冇貨交比呀嫂㗎😂😅😅🤭

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-9-9 15:57 發表 查看引用來源

我姨仔今日應該唔洗返工我見得外母一個隨口問吓點解得佢一個喺屋企,啊妹(佢全家都咁叫佢)出咗街咩?外母話啊妹今朝好早起身車佢老豆出去 ...
果然大把機會,話口未完就來啦!可惜外母喺度,唔係就可以慢慢影!😬

引用:

真係好勁喎, 呢條運動短褲好鬆身,真係非常容易走光。表妹今日好似著咗條白色底底。

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-9-9 16:14 發表 查看引用來源
果然大把機會,話口未完就來啦!可惜外母喺度,唔係就可以慢慢影!😬
真係估唔到早咗收工會有意外收鑊

引用:
原帖由 平衡生活 於 2022-9-9 17:07 發表 查看引用來源

真係好勁喎, 呢條運動短褲好鬆身,真係非常容易走光。表妹今日好似著咗條白色底底。
見到褲襠有條白色邊,應該係白色幼帶嗰啲底底

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-9-9 17:14 發表 查看引用來源

真係估唔到早咗收工會有意外收鑊
可能隨時有驚喜!😬

回覆 6713# 最錫我老婆 的帖子

係咪冇著底褲仔瞓?😍😍😍

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆