上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p589 新update。。。

收藏  |  訂閱
8.8k  4.5m

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-9-10 01:27 發表 查看引用來源
頭先食完飯我老婆同佢外母喺到傾緊因為啊B未出世我哋已經買咗好多嘢俾佢,BB嘢只會越買越多,第時出咗世尿片奶粉BB衫褲全部都要買多等用完可以即刻補充。但係呢啲所有嘢都要有地方擺放先得,所以頭先老婆同外母就喺到傾呢 ...
👏🏻👏🏻🤭😋重大發現😏絕對咪比佢哋知道你聽到🤫🤫😉

回覆 6724# 最錫我老婆 的帖子

當然啦⋯吾好搏⋯重有時間慢慢睇真啲😆😆😆

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-9-8 15:43 發表 查看引用來源

佢宜家唔會咁俾我影㗎啦
師兄
我老婆平時係唔會比我影,但係!!!
大肚之後,佢主動要我幫佢影!

淨係著住👙胸圍同底褲仔影😆

話要影每個月都影低一張個肚嘅成長,亦即係影低自己個B嘅成長😊

你可以當係一個借口😜

事實紀錄低個B嘅成長比自己同bb日後睇番都係好好👍🏻

引用:
原帖由 不毛之地 於 2022-9-10 01:58 發表 查看引用來源

未生前粒lin好少凸出嚟,生完就明顯得多
係因為食得奶多所以咁?😬

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-9-10 01:27 發表 查看引用來源
頭先食完飯我老婆同佢外母喺到傾緊因為啊B未出世我哋已經買咗好多嘢俾佢,BB嘢只會越買越多,第時出咗世尿片奶粉BB衫褲全部都要買多等用完可以即刻補充。但係呢啲所有嘢都要有地方擺放先得,所以頭先老婆同外母就喺到傾呢 ...
原來姨仔咁開放!😬咁唔知有冇機會真係見到!😉

引用:
如果真係有裸睡習慣,師兄之前影嗰張相佢可能真係冇著底褲訓晏覺,放大少少睇唔見到佢有陰毛,唔知佢係咪有剃陰毛習慣抑話係做咗脫毛。

引用:
原帖由 FANxL 於 2022-9-10 06:40 發表 查看引用來源

師兄
我老婆平時係唔會比我影,但係!!!
大肚之後,佢主動要我幫佢影!

淨係著住👙胸圍同底褲仔影😆

話要影每個月都影低一張個肚嘅成長,亦即係影低自己個B嘅成長😊

你可以當係一個借口😜

事實紀錄低個B嘅成長比自己同bb日 ...
機會一生之中有幾多次, 所以一定要好好保留。

引用:
原帖由 平衡生活 於 2022-9-10 08:54 發表 查看引用來源

如果真係有裸睡習慣,師兄之前影嗰張相佢可能真係冇著底褲訓晏覺,放大少少睇唔見到佢有陰毛,唔知佢係咪有剃陰毛習慣抑話係做咗脫毛。
🤭😏可能用脫毛膏會唔會呢?

唔唔著衫瞓,夜晚去廁所撞到就正

引用:
原帖由 月影偷情 於 2022-9-10 09:36 發表 查看引用來源

🤭😏可能用脫毛膏會唔會呢?
女人下陰用脫毛膏會好大鑊, 萬萬不可嘅呢.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆