上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p589 新update。。。

收藏  |  訂閱
8.8k  4.5m

樓主師兄深入外家發掘好嘢俾大家真係辛苦哂, 揸油 !!!

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-9-11 07:07 發表 查看引用來源

女人下陰用脫毛膏會好大鑊, 萬萬不可嘅呢.
係咩🤔😳…

自從我宣佈老婆有咗之後大家都喺我個場到討論大肚婆嘅身體會有啲咩變化,仲收到好多師兄pm問我老婆對波大咗幾多,變成點。

Well,我可以證實有咗BB嘅女人對波除咗會升級之外,對lin係真係會越嚟越深色,同埋lin頭會比之前凸啲㗎。

老婆有咗之後我哋2個少咗搞嘢,加上老婆覺得自己身形已經走咗樣所以佢冇乜可能會再俾我影佢相㗎啦。

除非。。。。我偷影佢囉。
尋晚我主動撩佢搞嘢,埋牙之前俾我偷影到佢,大家終於有得睇吓我老婆有咗之後嘅相啦。

我成3個幾月冇post過我老婆嘅相,大家有冇好掛住佢個body呢??😝😝

附件

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-9-11 14:49 發表 查看引用來源
自從我宣佈老婆有咗之後大家都喺我個場到討論大肚婆嘅身體會有啲咩變化,仲收到好多師兄pm問我老婆對波大咗幾多,變成點。

Well,我可以證實有咗BB嘅女人對波除咗會升級之外,對lin係真係會越嚟越深色,同埋lin頭會比之前凸啲 ...
好凸喎!不過仲好pink!😬

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-9-11 14:49 發表 查看引用來源

Well,我可以證實有咗BB嘅女人對波除咗會升級之外,對lin係真係會越嚟越深色,同埋lin頭會比之前凸啲 ...
唔好意思!頭先偷偷啜左兩啖😅😅😅

回覆 6743# 最錫我老婆 的帖子

WOW。。。阿嫂粒的硬哂😍😍😍師兄。。。勁呀💪🏾🤣

引用:

🤤🤤好懷念😚😚🤤久為呀嫂對波波🤤👏🏻👏🏻👏🏻好靚嘅呀!🤩🤩🤩👍🏻👍🏻😅😁多謝師兄😁

引用:

你話深色咗都算淺㗎喇,我夜啲試吓搵返嘅舊相,你睇過就知阿嫂仲係好pink

引用:

阿嫂對奶好正, lin頭好突出,乳暈lin頭都好pink。

引用:

我不嬲都話,阿嫂對Lin係最正嘅!👍👍

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆