上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.9k  1.4m

引用:
原帖由 史隆教練 於 2021-4-1 17:46 發表 查看引用來源

10月係跑番2020果場😂
你無退錢咩?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-4-1 18:36 發表 查看引用來源

師兄果然堅,其實早前我講果個wonder woman馬拉松都好似有得開辦番。
師兄無見一排,新工作順利嘛?
忙到pk🤣

賽搞唔搞到都係未知數

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2021-4-1 18:56 發表 查看引用來源
你無退錢咩?
無呀
班fd無退,博下😂

引用:
原帖由 史隆教練 於 2021-4-1 20:01 發表 查看引用來源

忙到pk🤣

賽搞唔搞到都係未知數
師兄,忙係好事,轉左新公司,會唔會多女左呢??
HAHA.......
近排樓市好到不得了,但D人而家就吹,樓價會升5%,但我估會跌就真。

師兄為左比賽,會唔會控制飲食架?

尋日係Leslie哥哥既紀念演唱,唔知大家有無睇,定講左出黎會好似好老呢.......
我無係live即時睇,幸好網上得播所以我睇番。
原來一個人走,佢既好都會留係記憶裡,呢種感覺好多年已經無出現,唔通真係老了,能勾起既人和事都係以前既好??

點都好,Leslie當年都令我著迷,不論他的人和事,當年結婚,我即席自彈自唱既歌仲要係佢既歌添,所以對哥哥真係會有一份莫名的懷念。

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2021-4-1 15:31 發表 查看引用來源
我係廚房沖,佢都會入黎,咁淨係得熱水,我由佢係到裝下裝下
我就怕佢哄個頭去熱水度。

引用:
原帖由 史隆教練 於 2021-4-1 17:45 發表 查看引用來源

日夜都有跑😂
日頭我行街都覺得熱。成廿幾三十度…

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-4-1 18:37 發表 查看引用來源

師兄咁飲咖啡時會食D咩呢?我指小食或伴住嘆啡既野食。
通常淨飲,睇下書,上下網…

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-4-2 10:57 發表 查看引用來源
尋日係Leslie哥哥既紀念演唱,唔知大家有無睇,定講左出黎會好似好老呢.......
我無係live即時睇,幸好網上得播所以我睇番。
原來一個人走,佢既好都會留係記憶裡,呢種感覺好多年已經無出現,唔通真係老了,能勾起既人和事都係以 ...
妻子都好鍾意張國榮。呢幾日都播緊佢既碟。昨晚重有紀念音樂會。

不過新既佢都鍾意姜濤…

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2021-4-3 01:56 發表 查看引用來源
妻子都好鍾意張國榮。呢幾日都播緊佢既碟。昨晚重有紀念音樂會。

不過新既佢都鍾意姜濤…
但係佢心𥚃面最鍾意嗰個始終係你😆😌

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆