上一頁下一頁
發新話題

對不起,我愛你 (全文完) + 刺激的巴士旅途 p.37 #546

收藏  |  訂閱
953  68.5k

回覆 661# 的帖子

哈哈, 你個HB係幸福的人

引用:
原帖由 tonyinputer 於 2010-4-19 12:26 AM 發表 查看引用來源
哈哈, 你個HB係幸福的人
HB都唔覺得他幸福。成日都唔寵幸我架...

開頭好咩結尾好sad

引用:
原帖由 little_princess 於 2010-4-18 02:43 AM 發表 查看引用來源

多謝你現身支持我啊
點解今次決定唔繼續做CD rom?
哈哈 因為我覺得你今次打得好好
你同HB 真係好幸福

引用:
原帖由 little_princess 於 18/4/2010 22:38 發表 查看引用來源

他是你的契哥,不要要求太多了。妹妹跟女朋友有不同的相處方式。不要想太多了..
已跟哥哥說清楚了, 希望那個她, 會好好的對我哥哥, 不要傷害他
也希望那個她, 好好考慮她自己需要什麼,
哥哥是緊張那個女仔, 同樣地我也想那個女仔把哥哥放在一個重要位置,
去考慮清楚要保持以往跟別人的關係, 還是跟哥哥開始一段新的關係
我不想哥哥在這個關係上感到痛苦, 只想哥哥開心

引用:
原帖由 SA女 於 2010-4-19 01:34 AM 發表 查看引用來源

已跟哥哥說清楚了, 希望那個她, 會好好的對我哥哥, 不要傷害他
也希望那個她, 好好考慮她自己需要什麼,
哥哥是緊張那個女仔, 同樣地我也想那個女仔把哥哥放在一個重要位置,
去考慮清楚要保持以往跟別人的關 ...
都估妳係呢2日生日架啦:smile_38: :smile_38: :smile_30:

引用:
原帖由 bbbabybabybaby 於 2010-4-19 12:49 AM 發表 查看引用來源
開頭好咩結尾好sad
係阿,買曬玩具手扣,結果玩到出血:')

引用:
原帖由 little_princess 於 2010-4-19 20:37 發表 查看引用來源

下 :smile_o14::smile_o14:

隻 手 ???  咁有無事ar???

引用:
原帖由 tkoec 於 2010-4-19 01:28 AM 發表 查看引用來源

哈哈 因為我覺得你今次打得好好
你同HB 真係好幸福
其實我同次次都差不多,反而今次唔係特別激。

引用:
原帖由 little_princess 於 2010-4-19 08:37 PM 發表 查看引用來源

:smile_o14: 搞咩玩到出血

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆