上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 〔米仔咸咸濕濕趣史〕: 想朋友家姐幫我破處 / 我的援交師姐 /『我的校花女友去參選港姐 』

收藏  |  訂閱
890  465.4k

(23) 願意『為你而痛』

剛才師姐「扮」Margo ,只輕輕一句,已經叫我心弦盡震,哈,你估我傻嘅咩?如果我即時插入,咪即刻「中伏」,「交貨」埋單?

見已經「氹」掂師姐扮 Margo ,仲好似連「嘴」佢都好順灘咁接受我,咁我梗係拖長嚟玩啦,係咪咁話呀。。Make love 嘛,有咁長,拉到佢咁長。。賓周硬撚到椂棍咁我都唔理佢,全情投入喺我「女朋友仔」身上。。

我又再由頭到腳咁,吻衡「Margo」全身,每一吋肌膚,我都用我嘅指頭輕輕掃摸過,舌頭舐過,嘴唇錫過,鼻孔聞過。。即使連「Margo 」隻 gap gap,都好似「煥然一生」咁,好有心機去同佢「口交」( 可想而知,「心理」可以改變一切 ),當然唔會走漏「Margo 」朵「小菊花」。。彤姐上次本「秘笈」,我記得嘅招數,都用上了。

「「Margo」舒服嘛?鍾意嘛?」

「米仔,好舒服,好鍾意,你好叻呀。。好愛你呀。。」

嘩!頂,單係「出口術」,下面又跳一跳,堅 high 呀!!

舐完一輪「菊花」呀, 腳趾罅呀,仲有「師姐敏感地:格甩底」。。「Margo 」已經去到咬牙切齒,典床典蓆,呻哂吟。。係時候「直搗黃龍」喇!!

打。車。輪!!( 因為剛才只係偷鷄啄一下嘴脣,「女朋女」,當然要打茄輪啦 ),但唔知到『我的援交師姐』會唔會肯將呢塊「援交禁地」,都打開畀我呢?

頂,竟然原來係「零難度」呀!!

「Margo 」咪埋咗雙眼,我用鼻尖輕輕咁磨擦佢鼻尖幾吓,感受到股「呵氣如蘭」嘅女子氣息。。再來一句:「「Margo」。。我好愛你呀。」

「Margo 」已經主動將唇張開,答:「米仔,我都好愛你呀。。想。。交我第一次畀你。。我哋「做」吖。。想你插入去。。」

之後,「Margo 」竟然主動地伸條脷入我口添。。fuck。。好 high 好難忍。。好想插呀。。頂!!

算啦!死就死啦。。

「「Margo 」。。真係你嘅「第一次」?」

「嗯。」

「我都係呀。。我。。驚整痛你。。我唔識㗎。」

「我知「第—次」都會痛。。無所謂啦,即使痛,我個心都係甜嘅,我願意『為你而痛』。。」

講完呢句「Margo 」唔單止下面濕哂,眼角,竟然又再沁出淚水。。不過唔係先前嗰種「痛哭」,而係好似「喜極而泣」咁。。我用嘴唇同脷,去吻舐乾佢嘅眼淚。

「「Margo 」,我會永遠都咁愛你㗎。」

「我知,我都係。。」

之後,我就好順利咁插入咗。。仲好快就射咗。。。仲射咗喺「Margo 」裡面。。Yes,中出「處女」,正呀呢。。

唔係我「走火」呀,我承認我「早洩」。。咗少少,但係我無「走火中出」咁衰仔㗎。

射之前我有「啊,啊」聲,同講:「「Margo 」,好愛你呀,想射喇,想射畀你。。」

而。。「Margo 」竟然答我一句『「師兄」,我係真係好愛你,你即管射啦。。我想你射喺我裡面,永遠都同你成為一體。』

咁動聽感人嘅要求,真係好難拒絶。。又舒服唔想停嗰吓抵死吖嘛。

事後,我返到屋企,唔停咁打J,唔停咁回想,打J,回想,打J。。 重複又重複。。心情同腦根都平靜清晰落嚟後。。我作出咗一個結論,就係:當 Queena 師姐 fullfill 緊我嘅「夢想」時。。佢一定亦喺度 fill 緊佢嘅「幻想」?

。。。甚至乎。。佢嘅「回憶」。

我跟Queena 師姐 /(「Margo」) 做愛時,佢,可能「重演」緊十多年前,跟「大師兄」的「初夜」第一次?

相信,只有佢自己先至知道,因為,Queena 師姐嘅「內心」,就如佢所講嘅「休息室」咁。。正如當我哋「搞」完嘢之後,臨出房門之前,師姐又再三叮囑我一次。。「米仔,呢間房發生嘅事,就由得佢永遠留喺呢間房,知道嘛?」

「知道。」

師姐嘅「内心」,可以進去,卻永遠無法子出嚟,就如過咗去嘅事,已經沒法去改變。

~ 待續 ~

引用:
原帖由 big-eye-hen 於 2018-2-26 09:26 AM 發表 查看引用來源
精彩,真係好精彩!
多谢大眼師兄!:smile_o06:

引用:
原帖由 京兆韋氏 於 2018-2-26 02:11 PM 發表 查看引用來源

原來係大元,呢個我識。。。小弟係台灣讀左5年書,
基本上二三線藝人都會識!

不過,大元最多係三線頭,所以未去到一望就認到咁勁
如果講收兵型女神(我唸彤姐係收兵型女神拉),
台灣代表應該係郭采潔。。 ...
係呀,彤姐係淫賤收兵型,所以會玩得好 cheap ,安全起見,請咗外傭 :smile_35::smile_35:
但 Queena 師姐個角色,有好大分别,豪爽,情深,偉大母愛,歷盡滄桑,咁得人心,又能帶動人氣蕉氣,即使真係畀阿W小姐見到,都只會感動,錫埋米仔一份,話唔定,親筆簽名相一張 ( 甚至更私人物件 ) 送畀我,作回報啦。。:smile_o11:
乜我寫得好重口味咩?唔覺喔。。:smile_04:
你係唔係記錯咗隔籬台,阿冰女呀?Queena 師姐寫得好清雅優美喎。。連啲格甩底,腳趾罅,菊花園都畀米仔用脷清潔得乾乾淨淨

引用:
原帖由 京兆韋氏 於 2018-2-26 02:15 PM 發表 查看引用來源

咁快就完?:smile_35:
咁除左法拉、徐小姐、胡小姐、大元、姚小姐外,
仲有咩女星主演過米仔D小說?
:smile_47::smile_47::smile_47::smile_47::smile_47::smile_47::smile_47::smile_47::smile_47::smile_47: ...
呢度唔方便公開,pm 咗你
法拉,徐小姐無喺米仔出過呀,你搞錯喇 :smile_15:

引用:
原帖由 bb33bb 於 2018-2-26 02:59 PM 發表 查看引用來源
揾吾到 賤男性事錄 /診所風雲/黃穎之筆/小師妹的手
去『精華區』咪搵到囉。。
講開「精華」,真係唔好怪我大胆一句,其實小弟呢一篇「米仔趣史」,真係。。唔差,即使同精華區內,任何作品比較,都唔差得去邊。。
但就。。唉。。有啲嘢,如果要我開聲,就無瘾,禮下手,仲落唔到台添,好心醒目啲啦,面是人畀,架是自丢。。
我唔係呃番嚟,係努力咁賺返嚟㗎

引用:
原帖由 肯尼先生 於 2018-2-27 12:11 AM 發表 查看引用來源

京兄,你意思係男主角癱咗個篇?似唔似就見仁見智,但如果係個篇,咁最大分别唔係有冇射,而係米仔郁得走得,你嗰個就“死魚”一條
其實原因已經好明顯,咁都要直接從把口講出來?:fun ...
嘩哈哈,肯兄,京兄嗌住你個名問你,咁,當然係你接呢一球啦。。你亦太仁慈喇,畀我就唔會咁輕手,「見仁見智」咁怕傷害到弱少心靈喇。。 玉不琢不成器呀!若果京兄係小姑娘,我一定會好好調教佢成為女神般,在我腳下 :smile_04:
好彩佢問你咋,嗱,如果畀我答,我會大吼一聲:「下!有鬚就係爹,有奶便是娘呀?頂!喊住鋤就同㗎嗱?又喺度抽我水?!」,嘩哈哈哈。。京兄就係有呢份男兒屢敗屢戰既豪情浩氣

引用:
原帖由 米高達 於 2018-2-27 09:01 PM 發表 查看引用來源
(23) 願意『為你而痛』
剛才師姐「扮」Margo ,只輕輕一句,已經叫我心弦盡震,哈,你估我傻嘅咩?如果我即時插入,咪即刻「中伏」,「交貨」埋單?

見已經「氹」掂師姐扮 Margo ,仲好似連「嘴」佢都 ...
估唔到真係比我見到「啜腳趾」,仲有奶「後花園」,
米兄知拉,我最鐘意呢味野架麻。。。真係好開心!
:smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47:

見到米兄用「休息室」,將師姐既「心房」現實化出來,
呢個真係好正。。。代入米仔既角色,
師姐只係比我走入佢既「心房」,呢下幾感動呀!!

比係我就「移情別戀」左,放棄小芒果、鐘意左師姐拉!

引用:
原帖由 米高達 於 2018-2-27 09:11 PM 發表 查看引用來源
係呀,彤姐係淫賤收兵型,所以會玩得好 cheap ,安全起見,請咗外傭 :smile_35::smile_35:
但 Queena 師姐個角色,有好大分别,豪爽,情深,偉大母愛,歷盡滄桑,咁得人心,又能帶動人氣蕉氣,即使真係 ...
其實除左大元,「米導」選用既女演員唔只都係本土,
而且或多或少都有D「資歷」。。。
:smile_47::smile_47::smile_47::smile_47::smile_47::smile_47::smile_47::smile_47::smile_47:

可見米兄其實係一個好念舊情既男人,
對比果D青春無敵,米兄更會欣賞熟女性既蒼桑韻味,
仲要有文才風流。。。我係女人都冧晒拉!

引用:
原帖由 米高達 於 2018-2-27 09:18 PM 發表 查看引用來源

去『精華區』咪搵到囉。。
講開「精華」,真係唔好怪我大胆一句,其實小弟呢一篇「米仔趣史」,真係。。唔差,即使同精華區內,任何作品比較,都唔差得去邊。。
但就。。唉。。有啲嘢,如果要我開聲,就無瘾,禮下手,仲落唔到台添,好心醒目啲啦,面是人畀,架是自丢。。
我唔係呃番嚟,係努力咁賺返嚟㗎
米兄, 知唔知咩叫做老舉過年呀? 咪即係算鳩數囉, 就等如皇馬教練貝尼特斯, 唔通佢又好波得過 C 朗咩? 但人地係球隊教練就要識得點去管理同盡番自己嘅責任, 而唔係咩都唔理但得閒又自己落埋埸去踢埋一份, 又或者叫啲娛記同自己做吓訪問黎話自己有幾威幾醒, 而其他球員就點幾無料到咁, 嘩大佬, 比著 C 朗真係遇到個咁癲嘅教練都轉會又或者掛靴啦, 遲吓等隊波無哂啲好球員咪遲早會降班, 忍唔住都要再醒多句, 都 on 99 嘅

寫得超好,支持

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆