上一頁下一頁
發新話題

0419 CP DISCO介字勁舞團*~CLUBBING,HIP HOP,HK/CP DISCO'S MUSIC NIGHT~*

收藏  |  訂閱
772  7.7k

返到黎一推...依家又半太空狀態tim :smile_27:

引用:
原帖由 .冰雪. 於 2008-4-17 04:06 PM 發表
好悶牙:smile_22: :smile_22: :smile_22:
有得悶應該幾開心至係BOR~~:smile_38:

引用:
原帖由 zhide0060 於 2008-4-17 05:33 PM 發表
小道消息: 嚴打啵 有朋友既女朋友衰左

俾左5千大元先可以無事......

『以上完全收風返來.....同本人立場無關』
好似魔術師咁講~~
其實唔係咩嚴打...
呢幾個月都成日有做野架.....
多數O係3-4點呢個時間捉人....
一般我地走O既時間都唔會有咩事....
總之走時個人清醒D就唔會有問題~~~:smile_38:

引用:
原帖由 zhide0060 於 2008-4-17 06:10 PM 發表
佢女朋友係一早落街食早餐既時候

就俾人捉左啦
你所謂一早係幾多點先~~:smile_41:
晨早我未聽過有捉人呀....:smile_14:
D人做野多數都係到4點幾架咋~

引用:
原帖由 skyworld7 於 2008-4-17 11:37 PM 發表
星期5...小弟在新地開房玩(STEAL JUMP:smile_44: )...有興趣可與我聯絡
天天, 你O係度講都唔算係STEAL JUMP啦~~:smile_30:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-4-18 09:10 AM 發表
返到黎一推...依家又半太空狀態tim :smile_27:
今日我冇太空FEEL喇~~~
不過係一個眼訓O既地球人JA~~~:smile_30:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-4-18 10:16 AM 發表

今日我冇太空FEEL喇~~~
不過係一個眼訓O既地球人JA~~~:smile_30:
尋晚我又珠海完...有班女話有FD生日請我去玩...:smile_27:  佢地玩D野超古怪..:smile_13:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-4-18 10:50 AM 發表

尋晚我又珠海完...有班女話有FD生日請我去玩...:smile_27:  佢地玩D野超古怪..:smile_13:
又珠海....:smile_14: 旦旦你真係無限精力BOR~~:smile_30:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-4-18 10:51 AM 發表

又珠海....:smile_14: 旦旦你真係無限精力BOR~~:smile_30:
鬼叫依家咁自由咩:smile_39:... 又開始回復以前咁...2~3日出動一次:smile_27:
d精力..休息一日就返曬黎喇 :smile_30:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-4-18 10:59 AM 發表

鬼叫依家咁自由咩:smile_39:... 又開始回復以前咁...2~3日出動一次:smile_27:
d精力..休息一日就返曬黎喇 :smile_30:
不要再來傷害我, 自由自在多快樂~~~:smile_30:
平日都玩咁多...唔怪得你要收山CP啦~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆