上一頁下一頁
發新話題

鼓勵老婆攬仔/刻意把她調成慾女😊

收藏  |  訂閱
2.3k  338.8k

引用:
原帖由 brandy888 於 2021-1-13 16:53 發表 查看引用來源
其實已經有師兄私人pm左我啦!🤭
支持你繼續分享👍

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-1-13 04:52 PM 發表 查看引用來源
我都問緊有無師兄可以借來比我老婆徵下友🤭
d女人其實悶悶地都想比男人撩,不過佢地又唔想比我地睇到
我地可以甘玩丫,丫嫂同我傾
既野,完全比返你知道,甘玩ok正丫!😝

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-1-13 16:45 發表 查看引用來源
我地幾個通常每月一次聚會就系咁,不過近來因疫情已減少聚會
其實我地幾個都系由年青剛工作已認識,所以信任度較大,先會分享咁多😂
當大家年紀也大,已感覺無所不談無所不能分享,又唔同年青時那執著,後生時有男人昅自己老婆系好緊張好唔自在,但而家就掉轉,好想有男人昅自己隻婆😂

引用:
原帖由 brandy888 於 2021-1-13 16:55 發表 查看引用來源
我地可以甘玩丫,丫嫂同我傾
既野,完全比返你知道,甘玩ok正丫!😝
呢個玩法我已進行左一段時間🤭

回覆 663# brandy888 的帖子

拍攝嘅技巧,非常之好,毛蟹食棒棒!C兄,多謝你分享!

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-1-13 17:00 發表 查看引用來源
其實我地幾個都系由年青剛工作已認識,所以信任度較大,先會分享咁多😂
當大家年紀也大,已感覺無所不談無所不能分享,又唔同年青時那執著,後生時有男人昅自己老婆系好緊張好唔自在,但而家就掉轉,好想有男人昅自己隻婆😂 ...
年紀有幾大先?

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-1-13 05:00 PM 發表 查看引用來源
當大家年紀也大,已感覺無所不談無所不能分享,又唔同年青時那執著,後生時有男人昅自己老婆系好緊張好唔自在,但而家就掉轉,好想有男人昅自己隻婆😂 ...
有同感!🤭

引用:
原帖由 觀塘如花 於 2021-1-13 05:05 PM 發表 查看引用來源
拍攝嘅技巧,非常之好,毛蟹食棒棒!C兄,多謝你分享!
多謝讚賞

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-1-13 16:44 發表 查看引用來源

絕對同意你嘅講法,如果坐埋一齊打開部手機睇,又有都冇所謂。安全又刺激。

通常放假嘅時候會用佢有樣(大尺度)嘅相做手機wallpaper

如果去旅行,一定會用裸照(仲一定要有樣),對上果次去曼谷嘅時候,去酒店check-in,特登拎部手 ...
去蘇梅都試過一次

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-1-13 17:09 發表 查看引用來源

年紀有幾大先?
而家個個都5張,d老婆都4張幾就到尾,所以唔玩就無幾多年玩😭
d女人都係,佢地趁4張都仲有些小吸引,但4張幾保養得好就話,保養唔好都已比市場淘汰😂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆