上一頁下一頁
發新話題

秋郊遊記2

收藏  |  訂閱
750  41.6k

好欣賞你對大自然既另一種體會

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-5-7 02:23 AM 發表

你同你d fds平時一定玩得好埋啦
萬一我真係女鬼,你會第一個走,定係叫晒你班fds走先?

平時咁多野做,咁多節目,比段時間自己寧靜都係好事黎既
雖然未見過你的樣子,但我想你也不單差罷;與網友們相處行止有度,也相信是一個不錯的朋友。
28歲也相當黃金時代,應該是最快樂的日子....

卻仍希望有一個人的時間.....

你真是一個不簡單的女孩子.......

你一個人在山上過夜時,多數會做什麼?

睇完樓主既經歷, 令我諗起呢個系列既AV, 你鐘意行上山佢地就行沙灘 !!!

其實樓主時常夜晚一個人係山頂,
有無試過發生一D驚險事?
樓主係咪鐘意大自然,所以住村屋呢?

引用:
原帖由 MiniSandy 於 2008-5-7 02:29 AM 發表
張相係日出定日落影?有少少剪影feel,好得呀!如果夠大可以做wallpaper,肯定獨一無二:smile_40:
日落影既,但好黑
引用:
原帖由 joe888 於 2008-5-7 02:30 AM 發表
同妳做完咪睇埋日出亠齊走囉
天泠咪好易凍僵
試得多就唔覺得凍啦,都係16-20度啫,唔係好凍
引用:
原帖由 自在逍遙 於 2008-5-7 02:31 AM 發表
好欣賞你對大自然既另一種體會
thank 你都係大自然愛好者?
引用:
原帖由 don_giovanni 於 2008-5-7 02:38 AM 發表
雖然未見過你的樣子,但我想你也不單差罷;與網友們相處行止有度,也相信是一個不錯的朋友。
28歲也相當黃金時代,應該是最快樂的日子....
你一個人在山上過夜時,多數會做什麼?
上山過夜只想靜一靜,冇什麼事情做,只係看星看風景,四處散步
即使有fds一起去,夜晚都要搵個地方解除自己relax下
引用:
原帖由 neky 於 2008-5-7 07:19 PM 發表
其實樓主時常夜晚一個人係山頂,
有無試過發生一D驚險事?
樓主係咪鐘意大自然,所以住村屋呢?
租村屋只係有緣遇到個包租婆平租比我,自從住落就中意左住郊外啦
驚險既事係有既,睇唔清楚路少不免.例如遇到野狗,牛群,其他夜晚行山隊路過等等,太多鎖事寫唔晒出黎

夜晚行山隊路過? 有沒有跟他們做愛呀:smile_47:

引用:
原帖由 wongwong1990 於 2008-5-7 11:05 PM 發表
夜晚行山隊路過? 有沒有跟他們做愛呀:smile_47:
有d應該係童軍或者學生,好彩人多大聲比我聽到即刻匿埋咋
郊外艷遇數上黎唔夠10次,唔係好多咋

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-5-7 11:10 PM 發表 有d應該係童軍或者學生,好彩人多大聲比我聽到即刻匿埋咋郊外艷遇數上黎唔夠10次,唔係好多咋
仲想多d????
我行左幾次山,....一次都冇呀 :') :')

[quote]原帖由 幸運鑽石 於 2008-5-5 10:13 PM 發表
如果一個人見到咁既情况,會兩個反應.......
我會叫聲小姐,小姐,看有咩回覆,真的好騖見鬼呀
記得係小學時第一次獨自上城門,去到堤壩,前面有緩跑徑和家樂徑,我行完了緩跑徑出到石屎路
已經黄昏,大約七點 ... [/quot
好恐怖! 我都係城門水塘見個一個亞婆, 十多年前, 中秋之夜, 一班朋友由主壩沿水塘邊小路向鉛礦拗行, 行到half見到一個亞婆, 又系握住傘, 行得好慢, 超越佢 時望下佢, 見 唔到佢個樣 (好難形容, 自己巳超前佢二三步, 回頭望都見唔到樣, 好似比頭髮一類東西庶住金,又摭唔sai,總之見唔到5官) 一班人繼續行, 一段時間之後, 突然期中一個friend話 , 頭先另轉面都唔知點解見唔到個亞婆個樣, 然後有一兩個friend  和應, 包括我, 然後大家有D 心震...:smile_27:

引用:
原帖由 舊類型人 於 2008-5-7 11:24 PM 發表
仲想多d????
我行左幾次山,....一次都冇呀 :') :')
我指郊外地方,唔只係夜晚行山既,試過係港島徑跑步遇過個鬼佬借d兒同我一齊跑
引用:
原帖由 winter1973 於 2008-5-7 11:26 PM 發表
[quote]原帖由 幸運鑽石 於 2008-5-5 10:13 PM 發表
如果一個人見到咁既情况,會兩個反應.......
我會叫聲小姐,小姐,看有咩回覆,真的好騖見鬼呀
記得係小 ...
haha 變左做怪談添
係咪個阿婆打扮特別d咋,唔好將人當係鬼喎

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆