上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p589 新update。。。

收藏  |  訂閱
8.8k  4.5m

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-9-23 12:11 發表 查看引用來源
啱啱send咗whatsapp俾佢,問佢食唔食嘢,冇讀
咁佢可能未醒,如果入到去佢醒咗咪話睇吓佢有冇事囉!😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-9-23 12:12 發表 查看引用來源
咁佢可能未醒,如果入到去佢醒咗咪話睇吓佢有冇事囉!😉
我試吓call佢 睇佢聽唔聽電話?
不過如果佢本來唔醒都俾我電話嘈醒咪揼春?

所以唔贊成 call , 會破壞機會 , 學licklickson話齋 , 如果入到去佢醒咗咪話睇吓佢有冇事囉!扮關心

引用:
原帖由 garyfood 於 2022-9-23 12:23 發表 查看引用來源
所以唔贊成 call , 會破壞機會 , 學licklickson話齋 , 如果入到去佢醒咗咪話睇吓佢有冇事囉!扮關心
我都唔贊成,難得有個咁嘅機會!

我最後都係冇call,驚唔醒都俾我嘈醒。不過我再whatsapp多佢一次,確實佢真係冇讀,而且最後上線係零晨3點幾。至少可以肯定佢唔係喺床睇緊電話。。。

跟住就條J諗嘢,真係大膽到開佢門。。。我好細聲慢慢開,我淨係開咗少少然後裝入去。一望入去淨係見到佢對腳,但係冇郁。

我唔敢再郁度門因為驚再開會有聲,所以我盡量喺條門罅到攝入去。。。

跟住就oh my god

影完呢張patpat之後我姨仔開始郁,嚇到我飆尿即刻閃返出去

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-9-23 12:35 發表 查看引用來源
我最後都係冇call,驚唔醒都俾我嘈醒。不過我再whatsapp多佢一次,確實佢真係冇讀,而且最後上線係零晨3點幾。至少可以肯定佢唔係喺床睇緊電話。。。

跟住就條J諗嘢,真係大膽到開佢門。。。我好細聲慢慢開,我淨係開咗少少然 ...
好正呀!今次真係大收穫!😬

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-9-23 12:35 發表 查看引用來源

跟住就條J諗嘢,真係大膽到開佢門。。。我好細聲慢慢開,我淨係開咗少少然 ...
好正呀🤩👏🏻👏🏻👍🏻有冇下面直擊👍🏻😛😛

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-9-23 12:36 發表 查看引用來源
好正呀!今次真係大收穫!😬
我宜家心情真係好難平伏,我諗隔離屋都聽到我啲心跳聲呀!!我真係冇諗過終於可以睇到我姨仔唔著衫。佢個pat原來咁正!

引用:

佢應該未醒,不過已經好正啦!同埋佢應該對你冇乜戒心,咁都冇鎖門,應該仲有大把機會!😉

引用:
原帖由 月影偷情 於 2022-9-23 12:38 發表 查看引用來源

好正呀🤩👏🏻👏🏻👍🏻有冇下面直擊👍🏻😛😛
佢側身背住我睇唔到佢正面,之後佢郁我就飆咗出嚟啦,宜家我仲喺出面睇緊環境,好似都係乜聲都冇。聽唔到入面有任何動靜

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆