上一頁下一頁
發新話題

各位bye。。。

收藏  |  訂閱
4.3k  480.0k

引用:
原帖由 Sexstoree 於 2020-3-30 17:04 發表 查看引用來源
星期六同左老公出去玩
影左好多相
要諗下放邊啲好
係諗既同時,俾大家望下我尋日買衫試身啦
不過齋試冇買
混吉
嘩…好索呀…想引死人咩😅😅😍😍

引用:
原帖由 Sexstoree 於 2020-3-30 17:19 發表 查看引用來源
說出重點來!
因為入面係一個冇pad bra,得一塊布咁
但呢件衫飛釘特別嚴重
所以冇買到
對奶好實正喎 有做開 瑜珈?🤪🤪

引用:
原帖由 Sexstoree 於 2020-3-30 17:31 發表 查看引用來源
我全部相都會遮,唔會全露
要黎都冇意思啦haha
都係既,睇相唔過隱,
應該直接喺你面前拿起你件衫睇先有意思😏

出賣老婆系列2~【我係男】
一路見到好多師兄師姐PM或者回POST,本來想繼續偷懶,睇嚟要勤力返半粒鐘……

都係嗰句,我同我老婆兩個人對於性呢樣嘢係開放態度,兩個基於互相尊重嚟享受心理同生理上嘅快感。
分享喺呢度,都係基於互相尊重之後一齊出POST,所以希望師兄回POST或者PM,都要有適當嘅尊重~
你哋講咩嘢其實冇所謂,但係唔好唔尊重我女人,大家成年人,應該明我講咩~

好,接返之前講嘅,同我屋企人食飽飯,係車站低能到等已經冇班次嘅車之後,唯有行返十幾分鐘去第二個車站坐第二部車。

喺行過去嘅時候,我梗係手多多掀起佢條裙,係咁指姦佢啦。
好衰唔衰,條街又冇咩人喔,咁梗係繼續畀我為所欲為,我老婆就畀我搞到行兩步停一步咁,一路話驚畀人見到,一路越嚟越决堤咁……
所以,十幾分鐘嘅路程,差唔多用左半粒鐘……

如是者,終於去到車站上到車,老婆畀我撩到㷫烚烚,咁上到車當然有另一留風味啦!
咩味……?當然係淫味~!

既然淫味重,咁我梗係唔會浪費機會,嗱嗱聲叫佢過隔籬排自己DIY,佢有佢DIY,我有我影佢相~
佢一路D,我就一路影,啲水聲大到呢……
嗰晚上層冇人,如果有,一定半部巴士距離都聽到佢啲水聲~!

順便出賣佢一張畀我打格嘅相~

正呀,勁淫勁靚,師兄有福😍

如果响現場一定忍唔住一邊偷睇阿嫂一邊打飛機

回覆 684# Sexstoree 的帖子

啦 隻鞋放到咁,就唔係咁好。下次除鞋先m字腳
不過出賣得好好丫!! 睇張相就知有幾淫,仲要黑絲😍😍

引用:
原帖由 chun@eric 於 2020-3-30 22:09 發表 查看引用來源
啦 隻鞋放到咁,就唔係咁好。下次除鞋先m字腳
不過出賣得好好丫!! 睇張相就知有幾淫,仲要黑絲😍😍
【我係男】
我哋良好市民,有用滴X濕紙巾喺事後清潔消毒~

引用:
原帖由 MAN818 於 2020-3-30 19:53 發表 查看引用來源
對奶好實正喎 有做開 瑜珈?🤪🤪
以前有玩
而家冇
多數做gym
同HIIT💪🏻

引用:
原帖由 iamQA 於 2020-3-30 22:03 發表 查看引用來源
如果响現場一定忍唔住一邊偷睇阿嫂一邊打飛機
你係現場睇住
就唔會有呢張相啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆