上一頁下一頁
發新話題

女友搵男推拿師**屠手塑形**已出結局part 4 p.7

收藏  |  訂閱
111  91.2k

支持ching出文

引用:
原帖由 applecoffee 於 2012-9-12 10:53 PM 發表 查看引用來源
樓主..
當時女友是全裸嗎??
佢當時有著呀!著吊帶衫 + 短褲。

PART 3

PART 3
上次之後,MI又約左2,3次上去做"屠手塑身"。
我自上次起,就算幾唔得閒,都會抽時間一齊去,唔係怕MI比人食左...
係怕MI比人食果陣,我唔在場:smile_47:。

ANDY自開始以來,一次比一次重手,MI冇反抗,ANDY就更加全無顧忌。
MI係當事人都冇出聲,我在旁就只有"落力"咁睇住。

話說有次上去,ANDY推推下,提意MI除埋上身,方便佢推脂同揸油。
MI睇睇我,我表示佢自己決定。
MI就二話不說,自己除左個BRA,裸露上身,露出33C既雪白乳房。

ANDY好專業!!雖然MI除左衫,但ANDY依然用一樣的手法幫MI搓。
一樣係咁跪上去搓,一樣搓到我條女好興奮,成身紅晒。
今次MI冇著上衫,我可以好清楚咁睇到佢兩粒lin lin硬晒,乳房又被搓到脹晒。
當晚,我又一次返屋企同mi大戰一場。(幾乎每次睇完andy都會)

正題:
之後一次,因為我同女友都要開夜,原本約andy 8:00pm都趕唔到。
後來我一路OT到好夜,女友放9:30PM自己上去先...

我OT到零晨12:30,再CALL女友,佢話就睇完。
MI係電話入面,上氣唔接下氣,喘晒氣咁話我知:')。
我去到,佢就叫我係樓下等,話已經落得樓...

當晚回家,我地一樣有大戰。
我除開佢件OL恤衫,佢入面著左件純白色喱士BRA,好鬼誘,因為係半罩杯式,好有好多喱士,唔洗特登,都可以睇到佢粒粉紅lin。
我除開佢條西裙,佢上下身原來著左同一套內衣,MI條底褲都係純白色,帶有好多喱士。
前面D喱士透出烏黑既毛毛,份外誘人。
一邊上下摷佢,但都冇除到MI套純白內衣。
我一手摸到後面,嘩......
原來佢條UNDER 後面係T back,我起勢咁搓佢籮柚。
繼而將T back撥埋一邊,用手捽MI下面塊唇,一捽已經Feel到佢好濕,再捽已經想滴水咁。
我二話不說,就由後面插入,Mi雙手牚牆咁迎合我既進攻...

二人HIGH緊當中,我問女友剛才睇成點,我唔係到喎:smile_47:...

MI就一邊被我插,一邊呻住吟咁話我知:::(以MI第一身親述)

ANDY好好人,等我等到10:00先開始,原本應該已經要關門。
好唔好彩,我因為太趕,留左套衫係公司...
(「哎.....嗯....」呻吟緊,現場做愛聲)

ANDY就叫我著住自己D內衣先,冇緊要(因為開頭推脂,唔洗即刻除晒衫)
咁我就除左件恤衫比佢按啦!
andy幫我推完背脊,就幫我推前面,不過都唔洗我除bra。
佢話就咁推都OK,跟住就由個肚推起,由下而上。
(「哎哎哎.....」)現場做愛聲)

推推下,andy隻手就推到我個bra入面,因為我冇除bra,所以"cool"得好緊。
搞到andy隻手好似好大力咁揸我個胸咁,推左一陣,我就主動話不如除左個bra按啦!
ANDY佢好好,好溫柔咁幫我除BRA,然後又好似對上一次咁。
跨跪係我上面,幫我推脂。
(「嗄!嗄!嗄!」我現場的咆哮聲)
(心諗:Mi 真傻定假傻呀!!!)

推左一陣,andy話我睇左咁多次,應該好好多啦!差在我啲淋巴未通晒!
跟住就叫我忍下!
佢雙手用手指係我個胸上面,係咁搲、係咁搲!
我當時勁癢,勁辛苦!癢到我喊晒出黎!

佢初初搲我個胸外圍,搲搲下搲到我個乳頭。
我當時真係癢到癲晒,狂叫!
andy話已經好夜,我咁大聲會嘈到隔離,所以比條毛巾我咬住,我先冇咁大聲叫。

佢愈搲愈用力,我feel到個胸好似脹到想爆咁呀!又成身發滾咁!
andy話下次唔洗再推脂啦!再做多幾次咁樣通淋巴,個胸就會定形,唔會再走位!
(我可以肯定我女友係傻得交關)
(我邊聽邊插,大大力,但慢慢插)

ANDY幫我通左一大輪淋巴,我個上半身真係好似鬆晒咁。
ANDY話橫掂有時間,我上身又做得差不多,不如幫我做埋下半身。
我當然話好啦!
(「哎....哎~~~~~~呀」被我插到黎左一次高潮)
(我愈聽愈火滾,性慾大起,下面硬如鐵棒)
(我將全身酸軟的Mi放落床,又再插佢,一邊叫佢繼續講)

戲肉到,不過好夜了!下次再打!
多謝欣賞!!thxthxthxthx

樓主等你part4

等part4:smile_34:

抗議呀:smile_38:
又要等:smile_22:

:smile_o12: :smile_o12: ::smile_o12:

part4

Part 4 Part 4 Part 4

戲肉好期待~~~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆