上一頁下一頁
發新話題

戀上妳的襪 (第八回 - 完 P.43 #638 相:P.45 #667,#672,#673 更新日:19/12)

收藏  |  訂閱
719  227.9k

引用:
原帖由 ttt777 於 2013-12-3 12:28 PM 發表 查看引用來源
奇門師兄,其實mandy有差唔多六尺,咁會唔會比較大隻嗰d女仔? 定係都係超瘦嗰d?

適中 model 身型

嘩!!!我超級支持你呀!!!

到咗夜晚食完飯後,又喺浸溫泉嘅時候,當我準備出門口去公眾池時,Mandy就叫住我話不如一齊浸啦,咁我地就每人一條毛巾圍住行出露台落水。其實條毛巾唔喺好大,男人圍住下面啱啱好,女仔根本圍唔到,只可以揸住喺前面遮住。終於三個人可以一齊同浴,Mandy埋嚟喺我耳邊細細聲講:「益咗你啦,但講明只可以睇,唔可以搞佢呀!」,我笑住口咁應承佢。

浸咗一陣,阿妹就好攰想返入去瞓覺,叫我地繼續浸,當佢一上水,隱約見到佢下面都幾多毛毛。佢入去之後,我地終於可以真正大解放。Mandy挨過嚟一手就揸住我支棒棒,望住佢講:「辛苦你囉,要你忍咗咁耐」。跟住我地開始車,而我雙手不忙摷佢。過咗一陣,我坐喺溫泉邊,佢就開始幫我含,老實講上身暴露寒氣中都幾凍。佢含得越來越熟手,差啲比佢chok出嘢。跟住我浸返落水,佢就背住我慢慢坐落嚟比我插入。佢上下喺咁郁,我兩隻手就揸住佢對波,再用手指卒佢兩粒lin。

插咗一陣,我抱起佢放喺溫泉邊繼續插佢,唔知點解當正面插佢時,睇到佢對波盪盪下,我就自然插得起勁同埋射得勁啲。最後我終於抽番出嚟射咗喺佢肚度。喺射完一刻,我隱約望到玻璃門果邊好似阿妹喺度昅緊我地,我當然冇同Mandy講,由得佢睇。清理現場後,我地又喺時候返入去瞓。

第二朝,我喺最早起身,我緊喺把握時間出去浸溫泉啦。浸咗陣,居然喺阿妹一絲不掛咁行出嚟浸。佢仲同我講:「早晨姊夫,家姊好攰,仲瞓緊覺」,我地就喺咁赤裸裸一路浸一路傾計。浸咗半個鐘,我地就上水,而佢家姊都未起身。到下午,我地就坐番JR返新宿。

講住咁多先,講繼續支持…

引用:
原帖由 奇門 於 2013-12-3 04:51 PM 發表 查看引用來源
到咗夜晚食完飯後,又喺浸溫泉嘅時候,當我準備出門口去公眾池時,Mandy就叫住我話不如一齊浸啦,咁我地就每人一條毛巾圍住行出露台落水。其實條毛巾唔喺好大,男人圍住下面啱啱 ...
阿妹擺明引你啦,今次爽啦,又有野食

引用:
原帖由 打了兩年飛機 於 2013-12-3 05:00 PM 發表 查看引用來源

阿妹擺明引你啦,今次爽啦,又有野食

喺就喺引我,不過最後都冇食到

She didnt flirt you at all? (or the opposite) :smile_14:

引用:
原帖由 AlpharddrahplA 於 2013-12-3 05:14 PM 發表 查看引用來源
She didnt flirt you at all? (or the opposite) :smile_14:
No

亞妹身材正嗎?

awesome story! keep it going brother

引用:
原帖由 奇門 於 2013-12-3 05:02 PM 發表 查看引用來源

喺就喺引我,不過最後都冇食到

係無食到,定係食唔到先?  :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆