上一頁下一頁
發新話題

我要習慣沒有依畏的肩膊 .. Update #143

收藏  |  訂閱
239  9.6k

引用:
原帖由 YanNessIsMe 於 2016-1-27 02:12 PM 發表 查看引用來源

真愛固然好, 但千其唔好無左自己
~ 過來人 ~
所以佢希望我做返自己:smile_13:
但我個人原本有選擇困難症架嘛 叫我比主見 好有難度:smile_39:

引用:
原帖由 滴水豬 於 2016-1-27 02:13 PM 發表 查看引用來源

:smile_45: 我要點答你好 ..
哈XD 我都係咁講姐, 先做野.-./

引用:
原帖由 chris@hk 於 2016-1-27 02:14 PM 發表 查看引用來源

C 妹,努力喇。
不過等還等,不要令自己太辛苦。
自己一個等係好痛苦,要堅持不易,所以你要努力。
我會努力架:smile_38:
我知道係好痛苦 但路係我自己揀 我唔怕。

引用:
原帖由 滴水豬 於 2016-1-27 02:14 PM 發表 查看引用來源

我要打破呢道牆:smile_22:
師妹如果可以打破當然好,
但唔好為繼續而繼續, 可能前面有更好的等緊你...加油!
~ 過來人~

引用:
原帖由 YanNessIsMe 於 2016-1-27 02:16 PM 發表 查看引用來源

師妹如果可以打破當然好,
但唔好為繼續而繼續, 可能前面有更好的等緊你...加油!
~ 過來人~
要努力D打破:smile_22:
我信我可以架:smile_38::smile_40:

引用:
原帖由 滴水豬 於 2016-1-27 02:15 PM 發表 查看引用來源

但我個人原本有選擇困難症架嘛 叫我比主見 好有難度:smile_39:
要時間 ~~ 其實出面的世界好大, 無左佢呢一刻你會發現好缺失, 苦不堪言,
但有一日, 你會發現, 無左佢原來你可以擁有很多很多,
唔好將自己個世界只有佢, 其實仲有好多野等住你去體會.
~過來人~

引用:
原帖由 滴水豬 於 2016-1-27 02:16 PM 發表 查看引用來源

我會努力架:smile_38:
我知道係好痛苦 但路係我自己揀 我唔怕。
好大決心!
不過要有心理準備

引用:
原帖由 滴水豬 於 2016-1-27 02:18 PM 發表 查看引用來源

路過支持您

引用:
原帖由 滴水豬 於 2016-1-27 02:18 PM 發表 查看引用來源

有得必有失
師妹加油

引用:
原帖由 滴水豬 於 2016-1-27 02:15 PM 發表 查看引用來源

其實無難度架,自己就係自己,隨心想隨心做。
你唔係要做番自己,你係要搵番自己。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆