上一頁下一頁
發新話題

等待公屋中 p.10

收藏  |  訂閱
176  32.6k

今天妳可解決所須!恭喜

引用:
原帖由 drmary12345 於 2016-6-4 03:08 PM 發表 查看引用來源

係!你地信吾信仲拍底左個過程!

我睇

樓主飽未,我們在芋後中?

樓主飽未,我們在等候中?

引用:
原帖由 drmary12345 於 2016-5-30 11:43 AM 發表 查看引用來源
係香港冇樓真係好慘,同老公住係D版間房,成五六戶一齊住,仲有D得張床瞓廳。我就同老公住間几十尺房,其實都冇乜事,只是想講呢排去厠所沖涼時,好像比人偷睇。我地的房好舊,厠所同又爛,大家共用一個厠所。住係廳 ...
D個係好多人的例子

引用:
原帖由 drmary12345 於 2016-6-4 03:08 PM 發表 查看引用來源

係!你地信吾信仲拍底左個過程!

幾時有得睇    等待中:smile_04:

引用:
原帖由 ajenny 於 2016-6-4 09:33 PM 發表 查看引用來源
D個係好多人的例子
今日係沖涼時,發現左一個小鏡頭,應該是偷拍用的,吾知係邊個仆街裝係度,因仲有几伙人。5過都未必係𥄫我既,因為都吾只我一個女人係度住。我冇折過鏡頭,等我留意下係邊個裝上去的。吾知已裝了幾耐,我可能巳被人睇唒,所以住呢D板房真危險!不過我又吾介意被人𥄫,因為都幾過引,睇下之麻……

引用:
原帖由 drmary12345 於 2016-6-5 03:35 PM 發表 查看引用來源

今日係沖涼時,發現左一個小鏡頭,應該是偷拍用的,吾知係邊個仆街裝係度,因仲有几伙人。5過都未必係𥄫我既,因為都吾只我一個女人係度住。我冇折過鏡頭,等我留意下係邊個裝上去的。吾知已裝了幾耐,我可能巳被 ...
樓主果度係邊區?仲有冇板間房吉出呀? 我馬上搬過來.

引用:
原帖由 六公主 於 2016-5-31 10:10 發表 查看引用來源
我朋友在太子租了一間劏房窗口也沒有,只得一間沖涼房八十尺到成四千元
香港居住環境真坎坷:smile_39:
香港就係發神經,明明租貴,都唔正正經經想吓點寛容吓劏房。  人愈住愈貴,愈住愈細。

錢就比地產租金食晒,留比高官退休,物物委員會津貼,司長助理合約期滿用。

引用:
原帖由 drmary12345 於 2016-6-5 03:35 PM 發表 查看引用來源

今日係沖涼時,發現左一個小鏡頭,應該是偷拍用的,吾知係邊個仆街裝係度,因仲有几伙人。5過都未必係𥄫我既,因為都吾只我一個女人係度住。我冇折過鏡頭,等我留意下係邊個裝上去的。吾知已裝了幾耐,我可能巳被 ...
我都話樓主濕啦,房客咭睇,妳會好唔開心㗎?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆