上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 潛規則(update 七十章 P.31-全文完)

收藏  |  訂閱
484  141.2k

引用:
原帖由 netsee 於 2017-4-4 01:32 PM 發表 查看引用來源
第十二章.三對二

Mandy同Elaine喺咖啡店同時收到Joan個訊息,Mandy問:「我地真係要調組?」Elaine話:「唔係點呀,我唔想畀佢利用。」Mandy話:「但係佢話冇利用過我地喎。」Elaine認真問:「你信佢?」

M ...
期待激烈場面、1皇3后、是男主角强烈調教佢地…………

引用:
原帖由 Water_man 於 2017-4-5 09:31 AM 發表 查看引用來源
期待激烈場面、1皇3后、是男主角强烈調教佢地…………
應該係2皇3后

引用:
原帖由 netsee 於 2017-4-5 12:38 PM 發表 查看引用來源
應該係2皇3后
SORRY, 男主角是NEWTON

引用:
原帖由 Water_man 於 2017-4-6 04:55 AM 發表 查看引用來源

SORRY, 男主角是NEWTON
哈哈, 噉可能要遲啲

引用:
原帖由 netsee 於 2017-4-6 07:31 AM 發表 查看引用來源

哈哈, 噉可能要遲啲
睇你安排吧……

其實Joan嘅所謂接受唔到只係未試過姐。試完之後就沉淪

引用:
原帖由 473223173 於 2017-4-6 11:48 PM 發表 查看引用來源
其實Joan嘅所謂接受唔到只係未試過姐。試完之後就沉淪
冇錯, 有啲嘢一試過就會上癮

第十三章.5P大團結

Mandy同Elaine其實一見到Mathew同Arron變得強壯嘅身體,個心就開始跳得好快,塊臉不自覺泛紅,已經唔想走,再聽到Joan噉講,Mandy同Elaine就話:「冇呀。」「嬲就唔黎搵你地啦。」其實佢地根本唔知Joan喺度。

Joan好開心話:「噉就要除衫。」Mathew同Arron已經第一時間各自攬住佢地黎鍚,重郁手除佢地啲衫,Mandy同Elaine亦都忍唔住,撫摸佢地嘅身體同時,又握住佢地條撚。

Joan睇住Mandy同Elaine畀兩個男人除晒啲衫,忍唔住話:「估唔到你兩個衰妹嘅身材各有特色。」Mathew攬住嘅係Elaine,除晒佢啲衫之後要佢瞓落床,跟住提起佢隻腳係噉鍚,一直鍚到去個閪。

而Arron已經喺Mandy後面屌緊佢,重反手揸住佢對大波不停玩,到Mathew要屌Elaine嘅時候,Elaine提大腿,用一雙修長小腿繑實佢條腰,就好似兩條小白蛇盤踞喺佢背脊一樣。

Joan睇住佢地兩男兩女喺度交歡,諗返起冇幾耐之前畀Mathew同Arron前後插,不禁跟住自慰起黎,一隻搓自己個波,另一隻手摷自己個閪,頓時成間房充滿晒歡樂嘅呻吟聲。

Mathew同Arron各自屌完Elaine同Mandy之後,正想交換再屌佢地多一次,兩個女人都話:「Joan姐,你都一齊黎啦。」「係囉,一齊玩爽好多。」Joan話:「好呀,三對二,我地實贏二個男人。」

Mathew同Arron就話:「我地依家就要征服晒你地。」各自開始捉佢地三個女人黎屌,三個女人哈哈笑,一邊扮晒避開,其實任佢地捉,最後Mathew捉住Joan,而Arron就捉到Elaine。

Mathew話:「Joan姐,我要屌到你話夠為止。」Joan話:「不過我想含你條撚先。」跪低將Mathew條撚放入口,個頭跟住前後擺動,Mandy就自己主動行到Mathew後面,用對大波磨擦佢背脊。

另一面,Arron要Elaine瞓喺床上,自己就跪喺佢前面,然後要佢將雙腳啷喺自己膊頭上待先至屌佢,喺抽插緊Elaine個閪嘅同時,Arron更用雙手各自撫摸Elaine嘅兩條小腿。

Mathew口爆完Joan之後,Joan自己轉身趴喺地毯上,畀Mathew喺後面屌佢,而Mandy跪喺Mathew旁邊,伸手輕輕佢揑個卵袋,而Mathew就可以用手玩佢對波,摷佢個閪。

二男三女就係噉一齊玩5P,直到Mathew同Arron已經屌到好攰,要瞓喺床上休息,加埋三個女人就梅花間竹噉瞓喺佢地隔離,成張床就變得好迫,Mathew同Arron就攬實佢地。

Joan首先話:「好開心呀,我地五個人玉帛相見。」Arron一笑:「哈,Joan姐連玉帛相見都識喎。」Joan故意話:「梗係,唔係點做你地組長。」Elaine跟住好認真問:「Joan姐,你可唔可以坦白同我地講,你有冇同客上過?」

嘩好大塲面......

引用:
原帖由 netsee 於 2017-4-12 12:34 發表 查看引用來源
第十三章.5P大團結

Mandy同Elaine其實一見到Mathew同Arron變得強壯嘅身體,個心就開始跳得好快,塊臉不自覺泛紅,已經唔想走,再聽到Joan噉講,Mandy同Elaine就話:「冇呀。」「嬲就唔黎搵你地啦。」其實佢地根本 ...
壯觀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆