上一頁下一頁
發新話題

男技師按摩 #1 #17 #61 完

收藏  |  訂閱
105  29.9k

上文講到有毛巾仔遮住眼,無咁尷尬。而佢亦再次開始按摩。最尷尬既位就係撐開腳按大腿內側,按肚,同手臂內側。

有位師兄講中左,同房有同事,佢邊會咁大膽。但言語上你會聽到佢同同事細細聲講你身材,有時有啲言語既挑釁,令你合埋眼感受佢雙手遊走時再加入自己既幻想,有時,俾實際行動更加引人。

最後,當然無發生任何事,拍醒同事著返衫就返酒店了。

引用:
原帖由 siutoto 於 2017-2-21 11:21 AM 發表 查看引用來源
上文講到有毛巾仔遮住眼,無咁尷尬。而佢亦再次開始按摩。最尷尬既位就係撐開腳按大腿內側,按肚,同手臂內側。

有位師兄講中左,同房有同事,佢邊會咁大膽。但言語上你會聽到佢同同事細細聲講你身材,有時有 ...
就係因為有其他人係度唔方便,攪到樓主到喉唔到肺:smile_30:,相信如果間房得你2個應該會幫你卒埋碟:smile_44:,

引用:
原帖由 siutoto 於 2017-2-21 11:21 AM 發表 查看引用來源

有位師兄講中左,同房有同事,佢邊會咁大膽。但言語上你會聽到佢同同事細細聲講你身材,有時有 ...
有冇興趣要枝按摩油
可add我wechat
Arsat0726

引用:
原帖由 7boy04 於 2017-2-21 11:31 AM 發表 查看引用來源

就係因為有其他人係度唔方便,攪到樓主到喉唔到肺:smile_30:,相信如果間房得你2個應該會幫你卒埋碟:smile_44:,
真係會咁大膽?

引用:
原帖由 bigjeric 於 2017-2-21 11:32 AM 發表 查看引用來源

有冇興趣要枝按摩油
可add我wechat
Arsat0726
我要得枝按摩油都無用架噃

引用:
原帖由 siutoto 於 2017-2-21 11:34 AM 發表 查看引用來源

我要得枝按摩油都無用架噃
睇佢個款會打算幫你按埋
佢唔幫我可以代勞:smile_o05:

引用:
原帖由 ufo2018 於 2017-2-21 12:07 PM 發表 查看引用來源

睇佢個款會打算幫你按埋
佢唔幫我可以代勞:smile_o05:
雖然好吸引

我都試過一家大細去揼正骨, 來個邪技師.....

無眼睇....:smile_27: :smile_27: :smile_27:

引用:
原帖由 kennyleung2019 於 2017-2-21 12:24 PM 發表 查看引用來源
我都試過一家大細去揼正骨, 來個邪技師.....

無眼睇....:smile_27: :smile_27: :smile_27:
一家大細,佢唔會亂黎吧?

引用:

返到去有無自己解決呀:smile_o01:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆