上一頁下一頁
發新話題

屋苑會所做gym遇到他

收藏  |  訂閱
156  43.1k

引用:
原帖由 lovelywifebb 於 2017-3-1 08:45 AM 發表 查看引用來源
早呀。收到好多pm爆哂,小妹可以回覆喇。不過大多只是叫交換wechat, no point, 我不是找sp, 只是分享吓一些小甜故事給大家。看到其她c姐在引版言行比我激十倍百倍,有點羡慕,我都想試試。嘻。尋晚嗰心漾漾,老公又晚 ...
做完再自摸好滿足

引用:
原帖由 lovelywifebb 於 2017-3-1 09:06 AM 發表 查看引用來源
係呀。舊年出世,依家媽媽幫我照顧,所以平日空閒些,黃昏就回媽媽家睇B。因b太細,媽驚我不懂,所以接過來幫我。我亦樂得清閒。
老公有冇飲你新鮮人奶,冇就叫健身男今午快喝,好鬼滋潤

引用:
原帖由 lovelywifebb 於 2017-3-1 09:56 AM 發表 查看引用來源
吾會掛。佢都結左婚,嗰人都幾斯文。佢太太返office工,所以佢兩公婆少時間見。我見大家住樓上樓下,當識多個隣居姐。不過對佢都有D遐想。嘻嘻。
樓主食左未啊?唔係唔係,係被食左未??HAHA..........
呢D情況我都見唔少,其實感覺唔錯,大家都fit,make love時都幾有美感.

引用:
原帖由 Tony040131 於 2017-3-1 11:10 AM 發表 查看引用來源

樓主食左未啊?唔係唔係,係被食左未??HAHA..........
呢D情況我都見唔少,其實感覺唔錯,大家都fit,make love時都幾有美感.
人地話食lunch,唔駛咁急變做brunch呀…

你妹妹唔係屋企咩?

引用:
原帖由 lovelywifebb 於 1-3-2017 09:56 發表 查看引用來源
吾會掛。佢都結左婚,嗰人都幾斯文。佢太太返office工,所以佢兩公婆少時間見。我見大家住樓上樓下,當識多個隣居姐。不過對佢都有D遐想。嘻嘻。
恭喜偷食成功

淫妻

今日有無約人一齊做 gym 呀:smile_o10:

引用:
原帖由 熟男 於 2017-3-1 01:40 PM 發表 查看引用來源
今日有無約人一齊做 gym 呀:smile_o10:
冇溫書?

被人燒緊尐多餘脂肪!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆