上一頁下一頁
發新話題

del

收藏  |  訂閱
101  8.7k

引用:
原帖由 cabayebb 於 2017-5-6 12:53 AM 發表 查看引用來源

佢話有呀叔買成日鐘都佢房裡面吹水,機都唔駛起,又送好多貴野,我信係真話
佢真係几靓,一定會有很多沉船客,定力少一D,我都會沉佢

really good, must try 288, but no 123wchat

引用:
原帖由 redvelvet 於 2017-5-6 05:33 PM 發表 查看引用來源
really good, must try 288, but no 123wchat
ching,is 288 young and pretty,what is her index?

引用:
原帖由 lesliechan777 於 2017-5-6 05:43 PM 發表 查看引用來源

ching,is 288 young and pretty,what is her index?
有冇師兄試過111呀?想下星期一試但想知服務如何?

引用:
原帖由 cabayebb 於 2017-5-6 12:53 AM 發表 查看引用來源

佢話有呀叔買成日鐘都佢房裡面吹水,機都唔駛起,又送好多貴野,我信係真話
我唔識佢, 但骨場真系好多叔叔送禮, 不求收穫
不過就造成班女不勞而獲的心理, 3唔識7都要紅包, 熟的就想你送禮, 看你有點沉就問你 '借'

引用:
原帖由 lesliechan777 於 2017-5-6 01:06 AM 發表 查看引用來源
佢真係几靓,一定會有很多沉船客,定力少一D,我都會沉佢
沉下浮下無壞,最緊要得閒搵下其他囡囡中和下
認真沉就大獲...
:smile_42::smile_42::smile_42:

引用:
原帖由 cabayebb 於 2017-5-6 09:36 PM 發表 查看引用來源

沉下浮下無壞,最緊要得閒搵下其他囡囡中和下
認真沉就大獲...
:smile_42::smile_42::smile_42:
成個樹林咁大,有排玩,沉船呢D野留番比后生哥哥仔玩

引用:
原帖由 lesliechan777 於 2017-5-7 01:20 AM 發表 查看引用來源
成個樹林咁大,有排玩,沉船呢D野留番比后生哥哥仔玩
啱聽!我都系甘話!沉船與我無緣!儲多d米青玩多d女好過!
比教主搞到我九痕痕,想去霉化試下場!

宜家好多場都搵笨啦!有偷鐘又剩!

引用:
原帖由 bbcat167 於 2017-5-7 02:26 AM 發表 查看引用來源

啱聽!我都系甘話!沉船與我無緣!儲多d米青玩多d女好過!
比教主搞到我九痕痕,想去霉化試下場!
試下無彷

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆