上一頁下一頁
發新話題

蘇梅就是放蕩 更新#15 #46 #72

收藏  |  訂閱
94  68.8k

期待你今次旅行更多的故事

好正,一路追睇你的分享,係時候post D相啦,影咗就分享一下啦,哈哈

樓主的性生活真精彩,好想繼續睇到新故事

引用:
原帖由 hkcsd 於 2019-4-25 20:09 發表 查看引用來源
3 新鄰居
之前提過villa係一排10間,所以我指的鄰居係隔離屋😜
由於我地住6日,隔離屋今日換咗一對年青情侶!女來自美國,男來自韓國!
早餐時大家咁啱一齊出去餐廳,好自然咁打個招呼傾下計,原來佢地係噚晚入住。咦⋯傾下傾下⋯⋯佢地入住時間,我同老公應該咪喺個按摩亭度開心緊😅😅咁佢地一定已經睇到我地大戰啦。(當然佢地冇提,我地亦冇講啦😂)
早餐後我兩公婆就出左去行街街,行到3點幾,我地就返 ...
人在外國真係心情特別舒暢, 做野都唔會咁不拘小節.
差唔多十年前同ExGF(ExGF而家進化做左老婆:smile_30去過兩次蘇梅, 真係好好感覺, 好懷念哦...
岩岩睇完師姐篇文, 即刻去搵下機票俾個目標自己啦...嘩頂...貴左咁Q多嘅...成6千來回機票:smile_27:

有陌生人在場,特別刺激的

引用:
原帖由 jacklees 於 2019-4-28 03:57 PM 發表 查看引用來源
期待你今次旅行更多的故事
今次冇喇

引用:
原帖由 speedster 於 2019-5-3 02:10 PM 發表 查看引用來源

人在外國真係心情特別舒暢, 做野都唔會咁不拘小節.
差唔多十年前同ExGF(ExGF而家進化做左老婆:smile_30去過兩次蘇梅, 真係好好感覺, 好懷念哦...
岩岩睇完師姐篇文, 即刻去搵下機票俾個目標自己啦...嘩頂...貴左咁Q多嘅...成6千來回機票:smile_27: ...
🤣係呀!相比布吉係貴左小小,但的確蘇梅又真係好玩好多!

引用:
原帖由 hkcsd 於 2019-5-4 11:58 發表 查看引用來源

🤣係呀!相比布吉係貴左小小,但的確蘇梅又真係好玩好多!
呢個時候俾我地兩口子去到旅行,唔理蘇梅定布吉,只要揀好間靚Villa,我估我都係捉住老婆喺Villa瞓到自然醒再日砌夜砌,最多喺附近hea下...咁都係揀布吉抵玩...😂

真係幾好玩,我都想過去玩,有無酒店介紹

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆