上一頁下一頁
發新話題

外射最想射邊

收藏  |  訂閱
103  3.9k

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2019-8-2 02:50 PM 發表 查看引用來源

我唔帶帽架,唔好比高帽我帶至得架
咁你比唔比帽人帶先:smile_o10::smile_o10::smile_o10:

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 6/8/2019 05:39 PM 發表 查看引用來源

1同6我都好喜愛
阿寶果然識嘢。

1 = 女人喪high high
6 = 男人爽why why

引用:
原帖由 SexDevil 於 2019-8-7 01:17 AM 發表 查看引用來源

咁你比唔比帽人帶先:smile_o10::smile_o10::smile_o10:
比左啦

引用:
原帖由 guthrie 於 2019-8-7 07:40 AM 發表 查看引用來源

阿寶果然識嘢。

1 = 女人喪high high
6 = 男人爽why why
冇理由自己嘆完唔比返d野人架嘛,仲要落力d添呀

引用:
原帖由 Icupbb 於 2019-8-4 02:35 AM 發表 查看引用來源
熱辣辣咁射落我波波到
I want to shot u

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 7/8/2019 10:29 AM 發表 查看引用來源
冇理由自己嘆完唔比返d野人架嘛,仲要落力d添呀
即係我越X得你狠,你就越啜得我甘?幾好喎咁。:smile_40:

喂,阿寶禮拜一有冇罷工?:smile_41:小弟絕對支持罷工,但罷扑嘢就死人都唔肯過佢!:smile_34:

引用:
原帖由 guthrie 於 2019-8-7 11:23 PM 發表 查看引用來源

即係我越X得你狠,你就越啜得我甘?幾好喎咁。:smile_40:

喂,阿寶禮拜一有冇罷工?:smile_41:小弟絕對支持罷工,但罷扑嘢就死人都唔肯過佢!:smile_34: ...
罷罷罷罷,一定要罷
最好警隊罷

引用:
原帖由 guthrie 於 2019-8-7 11:23 PM 發表 查看引用來源

喂,阿寶禮拜一有冇罷工?:smile_41:小弟絕對支持罷工,但罷扑嘢就死人都唔肯過佢!:smile_34: ...
唔記得答第一個問題添
更係會啦,睇住佢頂唔順個樣加埋呻吟聲真係好正

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 8/8/2019 10:53 AM 發表 查看引用來源

罷罷罷罷,一定要罷
最好警隊罷
警察支持過罷工㗎。721嗰晚。元朗區。

其實得閒集體罷吓工,全部人留係屋企做愛,或者玩吓4P(我講開枱),都幾好吖!

引用:
原帖由 guthrie 於 2019-8-8 11:10 AM 發表 查看引用來源

警察支持過罷工㗎。721嗰晚。元朗區。

其實得閒集體罷吓工,全部人留係屋企做愛,或者玩吓4P(我講開枱),都幾好吖!
哈哈,一區就罷,七區就多到⋯⋯

直情可以開sex party

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆