上一頁下一頁
發新話題

真係唔好試多P,現後悔了

收藏  |  訂閱
140  6.8k

我都試過 MFF 同 多P, 絕對難忘, 不過宜家好難搵到 partner 囉!

引用:
原帖由 核心清涼的水管 於 2019-8-27 07:31 PM 發表 查看引用來源

人太多會亂
剩下來的人打j沒得玩:')
不過當戲甘睇都唔錯:smile_47:
輪住黎

引用:
原帖由 海邊粗俗的水樽 於 2019-8-22 05:22 PM 發表 查看引用來源
請勿PM,謝!
之前年少無知,對性充滿好奇
雖然我係女性,但好鍾意睇AV,睇個陣會將自己幻想做果個女優
有日突然色心起就去成人交友識下人,諗住傾下鹹濕野
識左個岩傾既,講下自己既性幻想咁,點知對方聽後問我試唔試下多P,只係得我一個女仔對4、5個男士咁,我又好奇,平時識幻想太多,好想知係唔係真係咁舒服,就膽粗粗試下
點知試過之後成日都諗住個感覺
我有另一半既,做後好內疚,所以就無再搵個網 ...
人地服务你同时,你口手都要服侍人吧?

引用:
原帖由 海邊粗俗的水樽 於 2019-8-22 05:22 PM 發表 查看引用來源
請勿PM,謝!
之前年少無知,對性充滿好奇
雖然我係女性,但好鍾意睇AV,睇個陣會將自己幻想做果個女優
有日突然色心起就去成人交友識下人,諗住傾下鹹濕野
識左個岩傾既,講下自己既性幻想咁,點知對方聽後問我試唔試下多P,只係得我一個女仔對4、5個男士咁,我又好奇,平時識幻想太多,好想知係唔係真係咁舒服,就膽粗粗試下
點知試過之後成日都諗住個感覺
我有另一半既,做後好內疚,所以就無再搵個網 ...
梗係俾一個人搞同4,5個人一齊搞梗係差好遠

多p真係會上癮

引用:
原帖由 海邊粗俗的水樽 於 2019-8-22 07:58 PM 發表 查看引用來源

有幾多另一半會接受到你玩呢D,仲要一齊玩
少之有少
同感。不可求!

玩下其他刺激野得唔得?一定要多仔圍?

引用:
原帖由 東熱汁男 於 2019-8-22 07:53 PM 發表 查看引用來源
人生在世要一D經歷才喏,試過多p之後,不能自拔也正常!同另一半一起玩多P就解決問題
我估冇咩男接受到吧?? 去玩就應該會有男人OK 自己果個去應該唔太多男人得

引用:
原帖由 海邊粗俗的水樽 於 2019-8-22 07:56 PM 發表 查看引用來源

所以先唔敢繼續食,咁會無止境沉輪落去
個人問題多 ,正如有D女人對性冇咩大興趣

引用:
原帖由 guthrie 於 2019-8-26 04:13 PM 發表 查看引用來源

我真心覺得口爆冇咩特別,2P都玩到。

我寧願玩同步顏射。射完之後,好似一幅畫咁慢慢欣賞。

玩多P,應該專攻多P先玩到嘅嘢。

譬如雙腸飯(一口含兩腸)。譬如雙腸燴(一窿插兩腸,遺憾地我未試過)。

又譬如:全穴中出(又係未試過)。又或者二穴(第一次3P就玩,超爽)。 ...
一㝫兩腸會唔會太高難度,我一腸已經full曬
至於同時兩穴兩腸有嘗試,但唔得,可能太緊張,入唔到

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆