上一頁下一頁
發新話題

akitty換妻4P#1#47#86#144#223#345完~#569小小晨操

收藏  |  訂閱
732  218.8k

引用:
原帖由 akitty 於 2019-9-22 10:42 AM 發表 查看引用來源

咩都比你幻想曬講曬啦~
果然男仔都係甘樣嫁
要整番個人形吳公出黎呀:smile_30:

引用:
原帖由 akitty 於 2019-9-22 10:42 AM 發表 查看引用來源

咩都比你幻想曬講曬啦~
果然男仔都係甘樣嫁
幻想永遠係最完美

硬鬼晒,正

Waiting for your update
慢慢出
不停J
😂

我老公。尋晚同我傾開計甘講。
佢公司有個男同事,28歲左右。。
最近同佢同居左幾年,一齊左就快8年既女朋友分左手,
然後好快甘同左個21/22歲既女仔一齊。。
我話甘肯定未分手前已經係一齊啦~
我老公都講話係。
然後問點解個男仔要分手簡第二個女仔,
佢話無曬新鮮感熱戀既感覺。。
同居左一齊,日日朝見晚見,但係又無乜野講。。。
放假既日子連街都吾想一齊出,都係各自搵fd出街玩甘。。
而且就連性事,女朋友都吾係甘想要。。
吾知佢講得誇張定點,佢話每次做都要戴套,但係買一盒12隻返來,可以要半年至一年左右先至用得完。。
真係一個月都未必做到一次,同埋個一次都係得1Q甘話。。
仲要佢女朋友算比較保守啲既人,無乜花式,
又吾肯用口或用手幫都吾制,
所以佢吾知係網上識既,偷食完個女仔,最終變左正印囉~

重點來啦,我想問甘多位師兄
我係覺得個男仔有啲衰嫁啦,可能你地都會有幫住佢既心態。

你地會吾會真係因為性事不夾而分手???
你地男性之間真係會呢啲野都會討論??例如邊個女仔好屌,自己女朋友點點點甘???
我問我老公,既然佢甘樣同你講?者係你都會有同你個啲男性fd或同事都有講我啦咼??
老公嗯哦甘答我,梗係有啦,個個都讚你又靚又身材正,我執到寶嫁。。。都吾知係咪只係話講呢啲甘少

咁你覺得仲會講乜?
講你有幾好扑呀?
引用:
原帖由 akitty 於 25/9/2019 11:07 AM 發表 查看引用來源
我老公都講話係。
放假既日子連街都吾想一齊出,都係各自搵fd出街玩甘。。 ...

好耐無睇到硬 , 都係4p換妻岩我口味

引用:
原帖由 akitty 於 2019-9-25 11:07 AM 發表 查看引用來源
我老公都講話係。
放假既日子連街都吾想一齊出,都係各自搵fd出街玩甘。。 ...
每人處理方式唔同, 我就唔會點講, 係兩個人私隱, 晌網上講下就 ok, 老婆方面, 就算係閨密家姐外母講到呢 d 話題都唔會點講. :smile_o01:

引用:
原帖由 akitty 於 2019-9-25 11:07 AM 發表 查看引用來源
我老公都講話係。
性器不夾 我會分手

引用:
我老公都講話係。
我個人比較保守,我就唔會同人分享自己既性事床事,但唔知點解就好多人會開心share佢地既事我知,可能見我守得秘密.
而會唔會因性事而分手,我又唔會,因為性事只係佔我同另一半既一部份,我個人比較多嗜好.
其實幾索既女仔,對得耐都會悶架啦,性事總不能永遠單講新鮮感,而係應該講點保鮮既.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆