上一頁下一頁
發新話題

其實多吾多女性鐘意比較粗暴嘅性行為?

收藏  |  訂閱
84  2.9k

引用:
原帖由 Gblahx 於 1/11/2019 06:56 PM 發表 查看引用來源

之前生日佢話禮物就係比我自由一日唔洗報備、需要佢同意先可以做乜嘢之類:smile_39: 咩料,我話淨係想比佢管得更加甘
最後就無比自由我了😂 覺得好笑 ...
明白。對玩TPE嘅人嚟講,"自由"係一樣毫不值得留戀嘅嘢嚟。

聽講,有啲TPE人仕,玩得認真嘅話,連去廁所都要徵得主人同意先可以。例如好似以下小夫妻式嘅對話...

奴:”奴奴該死,奴奴急尿,就快忍唔住了,求主人批准屙尿!”😣

主:”哼,懶人多屎尿。10秒好啦!速屙!”👿

奴:“多謝主人。主人係世界上最好嘅主人。奴奴失陪一陣...”🤒

主:”噢,屙完廁所板要收返起呀!否則,又新屋嶺呀吓!”👿

奴:“奴遵命!奴怕怕!”😰

引用:
原帖由 Benbenbenji 於 2019-11-4 09:22 AM 發表 查看引用來源

你自己申請,主人即批,haha.. 如果主人有日真係俾自由你,你會吾會覺得主人吾關心你或無以前咁重要?
又唔係申請既,討論囉
會話比佢知我既感覺同想法,佢再更改或保留決定。

引用:
原帖由 Benbenbenji 於 2019-11-4 09:20 AM 發表 查看引用來源

咁你有無試過做主?
散發住S氣場,但完全無興趣做主
經常比人以為係女皇(?

引用:
原帖由 guthrie 於 2019-11-4 11:22 AM 發表 查看引用來源

明白。對玩TPE嘅人嚟講,"自由"係一樣毫不值得留戀嘅嘢嚟。

聽講,有啲TPE人仕,玩得認真嘅話,連去廁所都要徵得主人同意先可以。例如好似以下小夫妻式嘅對話...

奴:”奴奴該死,奴奴急尿,就快忍唔住了,求主人批准屙尿!”😣

奴:“多謝主人。主人係世界上最好嘅主 ...
雖然而家認同「不自由,毋寧死」,但唯一對住主人我好樂意將個「不」字刪走。
同埋新屋嶺真係不了,都無consent既。

雖然呢種場景我未見識過,但唔算太surprising;而且某程度上都有種sweet既感覺
另外就係呢個場景入面既主感覺好惡:')

引用:
原帖由 Gblahx 於 2019-11-4 12:04 PM 發表 查看引用來源

又唔係申請既,討論囉
而對於比自由或者有返權力,其實同放生差唔多了。唔會希望發生

引用:
原帖由 Gblahx 於 4/11/2019 02:04 PM 發表 查看引用來源

又唔係申請既,討論囉
我覺得,玩SM,如果認真咁玩,其實真係都幾正幾浪漫。

尤其鍾意“合約”呢個概念。煞有介事咁立一紙合約,詳細列明兩人關係、權限,再具體訂明規則細節、期效,等等。真係會好正。

尤其係有關奴隸持有權嘅條文,好似“...all parts of the Slave, Miss M, shall remain the exclusive property of the Master, Mr S”。有時真係齋諗都會諗到硬哂軚。或者我太嚮往嗰種奴隸被主人“尊屬”嘅概念。一個人居然可以own另一個人as a property。呢個想法真係正到唔恨!

似乎我有興趣嘅只係精神上嘅SM。反而SM式嘅性行為,未能成為小弟真心想飲嘅嗰杯茶。

引用:
原帖由 guthrie 於 2019-11-4 02:41 PM 發表 查看引用來源

我覺得,玩SM,如果認真咁玩,其實真係都幾正幾浪漫。

尤其鍾意“合約”呢個概念。煞有介事咁立一紙合約,詳細列明兩人關係、權限,再具體訂明規則細節、期效,等等。真係會好正。

尤其係有關奴隸持有權嘅條文,好似“...all parts of the Slave, Miss M, shall remain the exclusive propert ...
巴打握個手,M/s關係同好真係少之又少
以前會有種迷思,浪漫至極既時候會懷疑係咪變左情侶,但個種親密度根本係同情侶關係無得比

不過講到主奴契約要列名權限或者規則期限等等既話,應該會係建立關係後都要時常update,除非兩個人都無成長同埋生活一成不變 咁我同主人就係無呢樣既

我既話覺得無精神上既臣服關係,亦都無可能會有BDSM式既play或者性行為~ 始終後者唔係主菜,但就係一個輔助;段關係唔係只有呢個component既組合

引用:
原帖由 guthrie 於 2019-11-4 11:22 AM 發表 查看引用來源

奴:“多謝主人。主人係世界上最好嘅主人。奴奴失陪一陣...”🤒

主:”噢,屙完廁所板要收返 ...
呢種正正係我想找嘅感覺

引用:
原帖由 Gblahx 於 2019-11-4 12:06 PM 發表 查看引用來源

散發住S氣場,但完全無興趣做主
經常比人以為係女皇(?
個人黎講,好鐘意你呢種表裡不一嘅人,個種征服感種正。
有無朋友介绍下呀?haha... 又或者有無人有興趣搵主人呀?

引用:
原帖由 Benbenbenji 於 2019-11-4 07:37 PM 發表 查看引用來源

個人黎講,好鐘意你呢種表裡不一嘅人,個種征服感種正。
有無朋友介绍下呀?haha... 又或者有無人有興趣搵主人呀?
哈哈俗稱既反差?

要搵partner我只可以祝你好運啦,好講緣份,可遇不可求

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆