上一頁下一頁
發新話題

【賽馬吹水區】 暑期就快到!!!快d入黎say聲hi~識多d馬迷!!

收藏  |  訂閱
81  5.9k

引用:
原帖由 sssstttt 於 2006-6-2 11:27 PM 發表

中 3T 既機會真係好渺茫, 買足一季都未必中得到 :022:

呢種投機方式我就唔睇好 ~

不過拾元廿塊玩下就無傷肝 :014:
有人志同道合都幾好玩啊,幾廿蚊當娛樂費啦:014:

hi~~~~大家好呀,我係新手一名,各位多多指教啊~~~

大家唔使灰心,一日有馬跑,一日有機中3T!睇吓財神爺幾時睇中你。
我有個親戚中過,5蚊都派成千萬。嗰日我同佢一齊賭,嗰種 feeling 簡直係難以形容,
自己中番次就 very good啦!

引用:
原帖由 風雨雷電 於 2006-6-3 12:43 AM 發表
大家唔使灰心,一日有馬跑,一日有機中3T!睇吓財神爺幾時睇中你。
我有個親戚中過,5蚊都派成千萬。嗰日我同佢一齊賭,嗰種 feeling 簡直係難以形容,
自己中番次就 very good啦!
:014:祝你成功

引用:
原帖由 遊戲人間 於 2006-6-2 08:26 PM 發表

hi 各位馬迷大家好! :007:
葡提兄我地同病相憐...
近排好少見你泡頭喎? 去邊樹發財呀老闆? :014:

同病就好多人都係,但千其唔好相憐呀.............我地尼d賭仔邊抵可憐丫!   :013:
最緊要趕多幾課快功夫,索多幾個錢好好放番個靚暑假,講真尼季馬都幾惡搵食! :002:
引用:
原帖由 zumger 於 2006-6-2 11:06 PM 發表

:014:找個機會合伙買啦~
好提議,不過我驚分薄晒喎!   ( 賭仔心態 )  :014:
引用:
原帖由 sssstttt 於 2006-6-2 11:10 PM 發表

咁咪好似電視個廣告...................
賭錢等於倒錢落................... :011:
所以維港先至會越來越窄之嘛............:013:
引用:
原帖由 sssstttt 於 2006-6-2 11:27 PM 發表

中 3T 既機會真係好渺茫, 買足一季都未必中得到 :022:

呢種投機方式我就唔睇好 ~

不過拾元廿塊玩下就無傷肝 :014:
但係我中過好多次安慰獎,中8隻1隻跑第4又有,中晒9隻隻膽死火又有.......... :006:
所以我先咁唔甘心!!!   

不過我都係買2蚊3蚊咋,最多都係5蚊.........
冇你賭拾元廿塊咁大呀老闆!! :013:

各位好~~

引用:
原帖由 葡提老祖 於 2006-6-3 02:37 AM 發表

同病就好多人都係,但千其唔好相憐呀.............我地尼d賭仔邊抵可憐丫!   :013:
最緊要趕多幾課快功夫,索多幾個錢好好放番個靚暑假,講真尼季馬都幾惡搵 ...
:014:有挑戰性的一季

引用:
原帖由 zumger 於 2006-6-2 11:06 PM 發表

:014:找個機會合伙買啦~
:007:臨近季尾, 冇咩彈藥剩, 下季預定你! :014:

引用:
原帖由 葡提老祖 於 2006-6-3 02:37 AM 發表

最緊要趕多幾課快功夫,索多幾個錢好好放番個靚暑假,講真尼季馬都幾惡搵 ...
:006: 去左填海!
:013:我地同病係指我都係未中過3t 呢個大彩池...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆