上一頁下一頁
發新話題

第二屆雀神大賽投注帖 8強戰-派彩完畢

收藏  |  訂閱
92  8.1k

引用:
原帖由 四眼輝 於 2009-2-16 11:27 PM 發表

差小小入唔到....最後兩鋪反勝:025:
咁你點呀??輝大大??

好yeah..我收唔到分:029:
重諗住快d有十萬分:032:

引用:
原帖由 廿個饅頭 於 2009-2-16 11:32 PM 發表
好yeah..我收唔到分:029:
重諗住快d有十萬分:032:
買冠軍囉:085:

引用:
原帖由 玉樹臨風 於 2009-2-16 11:34 PM 發表

買冠軍囉:085:
賠率幾多先??哈哈哈~~^^

好期待~~^^

引用:
原帖由 奧汀 於 2009-2-16 11:29 PM 發表 查看引用來源

好year~~收分~~!!佢入左lo~~^^
877877大大又幫我執三十個:087: 撚雀之王當之無愧:045: 但爭冠軍就有難度,根據[危險撚雀素女經:084: ]分析,好難連續二屆當選冠軍:024: 但應該穩入兩強:072: 等我同877兄起支卦睇睇先:005:

引用:
原帖由 四眼輝 於 2009-2-16 11:27 PM 發表 查看引用來源

差小小入唔到....最後兩鋪反勝:025:
你入唔入到呀:044:

引用:
原帖由 ooappleoosm 於 2009-2-17 12:06 AM 發表
877877大大又幫我執三十個:087: 撚雀之王當之無愧:045: 但爭冠軍就有難度,根據[危險撚雀素女經:084: ]分析,好難連續二屆當選冠軍:024: 但應該穩入兩強:072: 等我同877兄起支卦睇睇先:005:
我都唔差~~877877大大幫我執多十九個:122:
加油~~有咩貼士,記住通知小弟~~~哈哈~~!!:023: :023:

引用:
原帖由 andyjackie 於 2009-2-17 12:09 AM 發表

你入唔入到呀:044:
輝大大~~好似差少少.............:029:

引用:
原帖由 奧汀 於 2009-2-17 12:10 AM 發表 查看引用來源

我都唔差~~877877大大幫我執多十九個:122:
加油~~有咩貼士,記住通知小弟~~~哈哈~~!!:023: :023:
睇臨埸狀態先得,但睇往積kingson1137同877877應該包Q機會大,忌賭[科卡屎]:008:

一於向呢兩位師兄埋手:083: 撚雀比賽之前去一去馬版睇睇877兄玩嘅遊戲貼醒吾醒神先,跟紅頂白:085: 一見佢有運就瞓身買佢:084:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆