上一頁下一頁
發新話題

【紅爺CLUBBING @ IN CLUB】《5月10號 (六)》【 P.1 詳情+相片+吹水】暫定

收藏  |  訂閱
825  23.5k

引用:
原帖由 ~BELLY~ 於 2008-1-31 09:31 AM 發表
入黎支持下紅爺主場IN CLUB團筅~~~:smile_40:

發覺朱古力,IN CLUB,RICHY,多人搞團喔,Y吧反而少人搞喔~~~:smile_42:
y bar 應該唔會再去, 無咩團友鍾意去
老實講, d歌唔得之餘, 舞池d女更加唔得. :smile_42:

引用:
原帖由 skyworld7 於 2008-1-31 09:56 PM 發表

唔止播..仲要唱...搵個濕狗仔連唱幾首山歌...搞到我要出去聽手機d歌:smile_39: ....
乜你有去過咩? :smile_14:

引用:
原帖由 bee141 於 2008-1-31 10:03 PM 發表

應該會黎...好耐無見你.
:smile_30:
乜你地一早識架咩? :smile_14:

天, 聽日打俾你, 剛返屋企 :smile_38:

引用:
原帖由 紅勇士 於 2008-2-1 12:26 AM 發表

乜你有去過咩? :smile_14:
0岩0岩上星期先去完...歌已經夠西...仲要請D女黎0係大廳LUM D客帶48蚊杯既野飲...好似老屈咁..好鬼老土...

引用:
原帖由 紅勇士 於 2008-2-1 12:27 AM 發表

佢係我派對第二代團友黎嫁,,,兩年幾前已經識佢喇...

雖然唔去..
但係努力一推

hello,紅爺,push!!
:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 skyworld7 於 2008-2-1 12:36 AM 發表

0岩0岩上星期先去完...歌已經夠西...仲要請D女黎0係大廳LUM D客帶48蚊杯既野飲...好似老屈咁..好鬼老土...
哈哈~~~~~ 無錯~~~~~ 上星期五勁少人無女溝, 搞到我地都要轉場~~~~~

引用:
原帖由 紅勇士 於 2008-2-1 12:27 AM 發表

阿天係我第一個係discuss識:smile_44:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆