上一頁下一頁
發新話題

突然有感而發,可以幫幫我嗎?

收藏  |  訂閱
170  18.6k

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-8-24 02:25 發表 查看引用來源
下....係咩.....當年話佢去外國working hoilday 喎...咁快嘅.....仲有個惡女b水... 仲有一個voilx_紫  個名咁上下...好似係奴....
反而個個都記得囡仔名,但男既代表無乜🤦‍♂️

點可以算漏了“李太”!

可以既話直接(xxx)咁等我知個名,吾該晒😘

好耐以前有個好似叫OFFICE妹妹,但真係好多年前,但好有印象,因為佢會不定時派福利,D相仲好鬼正.......

引用:
原帖由 phowong 於 2020-8-24 09:17 發表 查看引用來源
個吹水區仲好似開左500幾集
最尾開到幾多真係唔知喇,反正都成十九幾年,但以樓主所講嘅人,應該已經係第三代!

引用:
原帖由 phowong 於 2020-8-24 09:18 發表 查看引用來源
反而個個都記得囡仔名,但男既代表無乜🤦‍♂️
我係lok  呢個已經表表姐啦🤣🤣🤣🤣

引用:
原帖由 devil_popo 於 2020-8-24 11:13 發表 查看引用來源
最尾開到幾多真係唔知喇,反正都成十九幾年,但以樓主所講嘅人,應該已經係第三代!
我好似2009年第一次黎香港討論區,個時要揾資料所以禁左入討論區

引用:
原帖由 devil_popo 於 2020-8-24 11:13 發表 查看引用來源
仲有個phoebe_xxx

引用:
原帖由 phowong 於 2020-8-24 13:13 發表 查看引用來源
我好似2009年第一次黎香港討論區,個時要揾資料所以禁左入討論區
我初頭仲係第一代吹水區人果陣我都多出post嘅!記得由第二吹水區果陣起,先多女仔出post!

哇,咁你咪早出嗰班?
引用:
原帖由 devil_popo 於 2020-8-24 14:24 發表 查看引用來源
我初頭仲係第一代吹水區人果陣我都多出post嘅!記得由第二吹水區果陣起,先多女仔出post!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆