上一頁下一頁
發新話題

死魚 真係好冇癮

收藏  |  訂閱
98  18.3k

引用:
原帖由 boy636281 於 2022-3-11 20:38 發表 查看引用來源

女仔主動要求做愛我覺得兩個人起碼認識咗有一段時間先至會有咁嘅要求又或者老夫老妻 但係我地已經分咗手 所以呢個係唔會有答案 再加上大家係第一次做 佢就要求唔戴套 最後我都堅持要帶套 個人猜測 佢係想奉子成婚! ...
你覺得兩個人拍拖幾耐先開房係屬於正常
我自己一個月,你三個月都話短?

引用:
原帖由 80後廢青人夫 於 2022-3-12 08:52 發表 查看引用來源

我覺得無規定
大家想要時就會

回覆 1# boy636281 的帖子

感覺到你既無奈,可以溝通了解原因,不過以經係EX,過去左就由佢啦

引用:
原帖由 boy636281 於 2022-3-11 20:38 發表 查看引用來源

女仔主動要求做愛我覺得兩個人起碼認識咗有一段時間先至會有咁嘅要求又或者老夫老妻 但係我地已經分咗手 所以呢個係唔會有答案 再加上大家係第一次做 佢就要求唔戴套 最後我都堅持要帶套 個人猜測 佢係想奉子成婚! ...
呢個都幾高可能性, 或者好似樓上所講係一種報復對佢前度。  
第一次唔用套真係好可疑, 想知佢當時幾歲左右?

引用:
原帖由 RRRRR123123 於 2022-3-13 01:09 發表 查看引用來源

呢個都幾高可能性, 或者好似樓上所講係一種報復對佢前度。  
第一次唔用套真係好可疑, 想知佢當時幾歲左右?
30出頭!

引用:
原帖由 boy636281 於 2022-3-13 10:17 發表 查看引用來源

30出頭!
我有朋友同佢女友(30出頭)一齊咗半年, 第3次做, 大家沖完涼坐係床邊繼續前戲,
當女友o八係佢身上, 佢feel到友女有幾下唔知有心定無意,好似想引佢直接入,
我朋友怕自己忍唔住, 結果戴咗套先。
後尾唔記得係之後定之前, 女友話佢屋企人想佢早啲結婚。

引用:
原帖由 RRRRR123123 於 2022-3-13 16:14 發表 查看引用來源

我有朋友同佢女友(30出頭)一齊咗半年, 第3次做, 大家沖完涼坐係床邊繼續前戲,
當女友o八係佢身上, 佢feel到友女有幾下唔知有心定無意,好似想引佢直接入,
我朋友怕自己忍唔住, 結果戴咗套先。
後尾唔記得係之後定 ...
所以當大家感情未夠穩定同足夠了解對方嘅時候都係帶套好d 男女雙方都有保證 一來避免奉子成婚 二來避免有左之後分手就麻煩 始終人心隔肚皮你唔知對方諗啲乜

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-3-11 12:48 發表 查看引用來源
我覺得條女似係怕醜居多啫... 主動搵得你開房, 唔想做就假o既 綜合樓主形容佢o既反應, 我覺得係一種唔敢俾人見到自己性興奮時o既表情反應, 覺得難為情卦
如果係咁o既話就無謂同佢講啦, 講起呢d 話題人地更加尷尬更 ...
一個主動提出去開房嘅女仔(唔只一次) 同埋係男朋友面前除衫一啲都冇難為情 我覺得唔係怕醜嘅原因 我都有問過佢點解下面咁乾一d都唔濕 佢都話唔知點解 又或者有d野佢唔想講

引用:
原帖由 boy636281 於 2022-3-13 18:01 發表 查看引用來源

一個主動提出去開房嘅女仔(唔只一次) 同埋係男朋友面前除衫一啲都冇難為情 我覺得唔係怕醜嘅原因 我都有問過佢點解下面咁乾一d都唔濕 佢都話唔知點解 又或者有d野佢唔想講 ...
主動提出,可以話佢可能需求大, 但要求唔戴套, 真係可疑, 除非佢事前已避孕(有都會同你講)或者想懷孕
你有冇問佢之前同以前男友會唔會都係咁乾? 另更加想知師兄有冇問佢唔戴套唔怕有咗?
師兄同佢總共幾多次? 次次都係一樣狀況?

引用:
原帖由 80後廢青人夫 於 2022-3-12 08:52 發表 查看引用來源

好睇感覺...
三個月以上o既我試過, 一個禮拜之內都試過
如果計埋果d ... 氣氛好好o既話, 相識頭24小時之內已經有

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆