上一頁下一頁
發新話題

搭巴士,死肥仔想睇我裙底

收藏  |  訂閱
83  21.6k

引用:
原帖由 littlemomoko 於 2022-3-19 07:31 發表 查看引用來源
我都有類似想法🙈

我諗起有另一位男士, 我又係搭巴士返工, 我係總站上車, 呢位男士喺下一條街嘅站上車.

佢個外型好係我杯茶, 所以我都幾留意佢, 而如果佢上車時我隔離未人有坐, 佢都會坐我隔離.

可惜佢唔係日日都 ...
當時你地多唔多眼神交流,或點頭打下招呼?

引用:
原帖由 cc19880910 於 2022-3-19 12:00 發表 查看引用來源

而家通常我唔係咁樣玩,通常佢返工都着得好普通,同佢一齊返工嗰陣,通常我會喺人多嘅地方,用隻手係咁掃佢對波,同埋揸佢屁股
掃佢對波好明顯喎,其人見到有咩反應?老婆中意咁咩?

引用:
原帖由 moliu1 於 2022-3-19 12:27 發表 查看引用來源

掃佢對波好明顯喎,其人見到有咩反應?老婆中意咁咩?
之前曾經試過喺地鐵車廂度咁樣做,佢唔俾,我以為冇得玩,點知佢叫我落扶手電梯嘅時候,佢面向其他人嘅時候叫我咁做。其他人通常見到扮睇唔到

引用:
原帖由 ManManMuscle 於 2022-3-19 12:20 發表 查看引用來源
大約10年前,我都試過搭小巴返工成日遇到個女仔,佢唔係話好靚女,不過有氣質,吸引到我留意佢,有時會坐埋一齊,好幾次都想搭訕識佢,不過最尾都係冇勇氣,怕比佢請食檸檬之後,返工搭車又會撞到佢好尷尬,之後撞到佢同男朋友一齊搭車,就 ...
巴士情緣都有聽過,原來大家都有經驗。中學果時住我座大廈有個住樓下嘅女仔,每朝返學都好想部𨋢停果層,多數佢就會出現,但撞到嘅時間唔多。就算撞到都係冇勇氣搭訕,真係太年青,後來知佢有男朋友。不過呢段記憶都留係心中,係段鶢成長經歷,都幾有趣。

引用:
原帖由 cc19880910 於 2022-3-19 12:31 發表 查看引用來源

之前曾經試過喺地鐵車廂度咁樣做,佢唔俾,我以為冇得玩,點知佢叫我落扶手電梯嘅時候,佢面向其他人嘅時候叫我咁做。其他人通常見到扮睇唔到
佢都係淫底?咁你地有冇試過露出?

引用:
原帖由 moliu1 於 2022-3-19 12:41 發表 查看引用來源

佢都係淫底?咁你地有冇試過露出?
佢曾經係超級淫底。露出香港未試過

引用:
原帖由 cc19880910 於 2022-3-19 12:55 發表 查看引用來源

佢曾經係超級淫底。露出香港未試過
點超級呢?你話同你拍拖時有幾個SL?

引用:
原帖由 yumi888 於 2022-3-16 22:00 發表 查看引用來源
無聊POST下今日收工搭巴士,坐左樓下對頭位,之後有人上車,當時仲有好多位,死肥仔咁多位唔坐揀我對頭位,當時我著短裙,見佢對眼望住我個短裙個三角位,肯定想望我走光,你靚仔D既我都比你睇下既,不過可惜你係死肥仔丫,其 ...
裙底,囡囡都或者想比人睇🤭

附件

引用:
原帖由 littlemomoko 於 2022-3-19 07:45 發表 查看引用來源
跟住...? 講一個例子啦, 我同佢係同一個站落車的, 咁喺巴士行駛中時準備行落下層落車, 我會捉住啲扶手嚟行, 佢會扮企唔穩要捉實扶手, 但就借啲2將佢隻手疊喺我隻手上面 (明明成條扶手咁長 仲有大把位比佢扶住😠)

...
少少蝕底
以為好過份

引用:
原帖由 ManManMuscle 於 2022-3-19 12:20 發表 查看引用來源
大約10年前,我都試過搭小巴返工成日遇到個女仔,佢唔係話好靚女,不過有氣質,吸引到我留意佢,有時會坐埋一齊,好幾次都想搭訕識佢,不過最尾都係冇勇氣,怕比佢請食檸檬之後,返工搭車又會撞到佢好尷尬,之後撞到佢同男朋友一齊搭車,就 ...
我都有類似經歷, 好似住同一幢添, 仲同一個站落車
有時巴士早到可能會等多班
放工就好難遇到
其實都唔知佢返工定返學, 而家係𨋢都見唔到..
可能搬走左 / 認唔到佢屋企人

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆