上一頁下一頁
發新話題

問男士 (30-50歲請入)

收藏  |  訂閱
176  26.1k

引用:
原帖由 vanillasky 於 2022-5-4 09:28 PM 發表 查看引用來源
True! 我都相信頻密性生活可以保持年輕。之前睇過一篇清水健嘅訪問,話佢唔拍嘢都會一日打兩次飛機keep住個態。
一日兩次飛機,聽落好似好多,但對精力旺盛嘅人嚟講,係要射兩次先至有清袋嘅感覺。否則會覺得仲有嘢谷住,專心唔到做正經嘢。

小弟曾經有晚泄問題(硬,但射唔出),而家改善咗,keep住平均每日射至少一次。

順帶一提,小弟年過四張。係阿伯級。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-5-3 12:29 發表 查看引用來源

地盤佬曾幾何時都係我性幻想o既對象

btw 你個名幾有意思
因為粗獷?

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-5-4 18:51 發表 查看引用來源

當然。成熟同老完全係兩樣嘢嚟。有啲人一把年紀,心態、行為完全唔成熟。

我覺得自己外型比真實年紀後生10年左右。應該係因為遺傳。我冇明顯皺紋,頭髮濃密(但開始有白頭髮,要染髮)。我認為同我一直keep住旺盛嘅性慾有 ...
哈哈哈哈!
重申: 我話佢外表成熟咋
即係咁, 開始同佢 SM 之前商量果個safeword, 佢諗都唔諗就同我講 "波依波蘿 me", 心智有幾成熟唔難猜想
不過又咁講, 以我所知佢工作表現係得o既, 真係要認真起o黎待人接物係一個可以被尊重o既人
同埋佢對我熱情, 專一, 老實, 呢d 亦可以算係成熟o既表現o黎o既

我自己覺得一個人性愛需求得到滿足, 係會容光煥發, 會心情好
(我自己係, 耐冇拖拍耐冇同人上床果排, 特別容易發脾四, 成日都睇人唔順眼)
亦會覺得自己o係異性面前有吸引力, 所以有自信, 加加埋埋總結就係成個人更有活力, 所以咪比人感覺後生d 囉

引用:
原帖由 du9lee 於 2022-5-5 00:58 發表 查看引用來源

因為粗獷?
不如叫強壯
之前見有d 上身冇著衫, 拎住個大鐵鎚揼地果種, 我當然冇搞過個鎚但睇樣都知勁重
黑黑實實兩舊胸肌真係好sexy
不過要愛上佢同埋將自己身體交俾佢我都係prefer 呢個人有d 學問內涵同埋氣質
咁講並唔係歧視, 我尊重地盤佬o既, 工作係好辛苦, 冇地盤佬o既存在就唔會有今日自己住緊o既呢層樓

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-5-5 09:56 AM 發表 查看引用來源

哈哈哈哈!
重申: 我話佢外表成熟咋
即係咁, 開始同佢 SM 之前商量果個safeword, 佢諗都唔諗就同我講 "波依波蘿 me", 心智有幾成熟唔難猜想
不過又咁講, 以我所知佢工作表現係得o既, 真係要認真起o黎待人接 ...
用"波依波蘿me"做safeword咁搞嘢?得喎!不過,會唔會怕太似呻吟聲而聽漏咗?有冇做過危難測試先?

小弟外型都...err...成熟嘅,扮囉。但心智真係好唔掂。道德上,更、直頭係人渣敗類。係表裏不一表表者。唉,好彩呃到人。至少呃到老闆同老婆。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-5-5 08:00 發表 查看引用來源

不如叫強壯
之前見有d 上身冇著衫, 拎住個大鐵鎚揼地果種, 我當然冇搞過個鎚但睇樣都知勁重
黑黑實實兩舊胸肌真係好sexy
不過要愛上佢同埋將自己身體交俾佢我都係prefer 呢個人有d 學問內涵同埋氣質
咁講 ...
有同感,性鬥士就係性鬥士😂
如果要選擇都要揀個知情識趣,我意思唔係地盤佬無依類人只係偏少

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-5-5 12:00 發表 查看引用來源

用"波依波蘿me"做safeword咁搞嘢?得喎!不過,會唔會怕太似呻吟聲而聽漏咗?有冇做過危難測試先?
冇啦! 就算唔係咁o既safeword, 我都唔會用
磨鍊o黎o架嘛! 要點打係我自己講o既, 再難捱都要為自己講過o既o野負責

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-5-5 13:34 發表 查看引用來源

冇啦! 就算唔係咁o既safeword, 我都唔會用
磨鍊o黎o架嘛! 要點打係我自己講o既, 再難捱都要為自己講過o既o野負責
貴妃:吾捨得,想當初入佢後門,攪到流晒血,(雖然吾係好多),攪傷佢都吾係好想,所以而家都冇後入!

[過咗45歲
日日都睇4仔3仔
上咸網
一星期扑一至兩次
一星期打J 2-3次
仲好咸濕

係咪正常

quote]原帖由 蛇貴妃 於 2022-5-2 09:06 發表 查看引用來源
忽然心血來潮, 想知你地會唔會有發現自己性慾減退o既現象?有o既話幾時開始? 會有幾明顯?
之前同之後性愛o既頻率係點?
係自然o既必經階段定係有o野可以預防?

射射晒! ... [/quote]

引用:
原帖由 taifai88 於 2022-5-5 14:44 發表 查看引用來源
貴妃:吾捨得,想當初入佢後門,攪到流晒血,(雖然吾係好多),攪傷佢都吾係好想,所以而家都冇後入!
哦...
雖然我地講緊另外一樣o野...

入後門我都有, 自己要求o既, 正正係想流少少血  
終於好不容易有人肯娶我, 點都要有d 儀式感嘛 前門俾人入過無數次, 想搵返少少婚禮當日被人破處o既感覺啫

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆