上一頁下一頁
發新話題

收藏  |  訂閱
131  22.2k

引用:
原帖由 wetpete 於 2022-9-13 10:57 發表 查看引用來源

係呀腰力好好,我要成日幫佢按摩😅
咁好腰力,女上果時你就爽啦!😉
係咪每次都要女上完結?😉

引用:
原帖由 wetpete 於 2022-9-13 10:57 發表 查看引用來源

係呀腰力好好,我要成日幫佢按摩😅
按佢按完摩, 最後爽果個係自己😘

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-9-13 11:09 發表 查看引用來源
咁好腰力,女上果時你就爽啦!😉
係咪每次都要女上完結?😉
每次都要玩女上,但唔係一定最後女上

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-9-13 11:16 發表 查看引用來源
按佢按完摩, 最後爽果個係自己😘
你已經看透世事😏

引用:
原帖由 wetpete 於 2022-9-13 12:23 發表 查看引用來源

每次都要玩女上,但唔係一定最後女上
咁都好吖!😉

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-9-12 19:20 發表 查看引用來源
女人識得un, 係話比對方依家佢主導, 佢嘆緊及玩緊你D男人.😅
今時今日世界已改變左.
係咁o既咩?
乜男人最舒服唔係射精果陣可以完全唔駛郁, 將注意力集中去感受果一刻o既快感?
所以咁多男人先最中意口爆?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-9-14 06:33 發表 查看引用來源

係咁o既咩?
乜男人最舒服唔係射精果陣可以完全唔駛郁, 將注意力集中去感受果一刻o既快感?
男人射精果陣更加要郁同忍耐, 直到忍無可忍谷盡射既快感🤭 昨晨親完SP 佢小妹妹之後好難進入, 佢平時唔講粗口又有禮貌, 但一進興奮狀態之後變得好爛口🤦, 前戲不准食奶話好痕, 後戲就批准食奶, 又要加快速度, 最終小妹妹吸力太大個套甩咗入去😆

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-9-14 06:33 發表 查看引用來源

係咁o既咩?
唔係架,有啲男人鐘意大力衝刺,之後頂到最入,射晒入去!😉

引用:
原帖由 sagax 於 2022-9-14 08:17 發表 查看引用來源
男人射精果陣更加要郁同忍耐, 直到忍無可忍谷盡射既快感🤭 昨晨親完SP 佢小妹妹之後好難進入, 佢平時唔講粗口又有禮貌, 但一進興奮狀態之後變得好爛口🤦, 前戲不准食奶話好痕, 後戲就批准食奶, 又要加快速度, 最終小 ...
有得同SP晨操叫正!😬
平時斯文,屌到佢high講粗口都幾正!睇來佢應該幾窄!😉

引用:
原帖由 sagax 於 2022-9-14 08:17 發表 查看引用來源
男人射精果陣更加要郁同忍耐, 直到忍無可忍谷盡射既快感🤭  
即係高潮忍住唔射? 好似話對身體唔係咁好喎

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆