上一頁下一頁
發新話題

女友邪骨

收藏  |  訂閱
114  88.9k

[quote]原帖由 chaseyourlove 於 2023-3-30 10:24 發表 查看引用來源
[quote]原帖由 chaseyourlove 於 2023-3-29 12:10 發表 查看引用來源

繼續接post  #54

見到女友夾脚,我就走埋女友耳边细细聲講,再放鬆d啦,怕羞就檸侧面咪埋眼啦。女友聽
到之后,就微微彎曲張開双脚,此時S就伸頭
接近前面一大片黑森林,先用手撥開梳順
一大咋陰毛,就急急伸脷開始瀨閪,見佢
先大力瀨幾下中間小溪涧,再瀨啜左右兩塊肥美
鲍魚邊,津津有味咁,雪雪聲,再伸盡條俐入
閪嚨入面係咁撩,佢個嘴下面仲放埋隻手指
入去撩下又插下咁。  就咁奶左成十分鐘,
其間女友已經不經意地係咁淫叫,係比剛才大
聲左好多,久唔久仲微微拮起下半身向上頂添,
好似想成隻閪塞入阿S 個口度咁 ,睇佢樣似乎幾high.

S 自己好似見時機成熟咁,自己除左背心,下身就
扯爆左 ,  頂起哂條短褲,問都唔問一下,就自己
除埋下半身。我女友見狀急啤住我,但又唔講野
喎,於是我又走番埋去,女友細聲話:
唔係講好唔比人插嘅咩⋯⋯我冇出聲左兩秒,
跟手問番女友,咁你舒唔舒先,係咪整痛你呀?
女友冇答我,我再講,若果你唔舒服,我而家
就stop 佢掟佢走囉。........    (我呢招以退為進,
萬試萬靈,佢知我搞咁多野,無非為左睇佢俾人
扑啫,佢知道今次唔得,實有下次),於是佢為
左滿足我的仆街淫念 ,就再怒啤我一下,粒聲
唔出,轉番正個頭合埋雙眼了。

S 又好似即刻獲得approval 咁,自己又合埋雙眼,
就挺身對準閪嚨,慢慢插入了,插下插下,
見女友又好似冇乜咋型喎,S 就開始由溫柔慢插,
轉做瘋狂猛屌,我女友痴撚左咁係咁亂叫⋯⋯
我見佢地忘我地扑緊野,我就偷偷拍片,咦,發現
條仆街冇帶袋嘅,。我唔出聲(因為事前同S 訂左
好多規矩,包括一定要condom,  好彩我女友一直有
食薬,於是我又扮睇唔到)插多一陣,女友feel 到冇
套嘅,眼神示意我冇套呀佢,停左叫床,
我避開佢眼神,當刻,我心諗都插左咁耐了,算把啦⋯⋯  

S 似乎十分屌得,男上女下成廿分鐘,
乜都唔理,不停抽插,十分享受,女友仍然似乎
十分介懷條友唔帶袋,我為左安撫佢,
就行埋去一野塞左條撚入佢個口,再摸
下佢頭髮,呢招女友又受喎,。慢慢我又
走番開,再走番床尾睇現場AV,   女友見
我唔到,俾S 插到又開始淫叫了 。我
睇住我女友個閪俾S 插到起哂水,流哂白汁,
洞口兩邊陰唇d水多到滴出來,反哂光咁,
(有圖為証),S 仲摯到我女友雙腳最盡,成條野
隊到盡,下下深插, 見到女友菊花縮下縮下咁,
即係代表閪嚨夾下夾下S 條撚, 我知女友到了,
為免S 內射,我示意S 差不多了⋯⋯我話女友
始终第一次玩 ,留一手吖,S 就明白,拔出来
自己去厕所搞掂了。   而送走 S 后,當然到我
屌啦,小弟個part ,我估大家冇乜興趣知啦!😉
不過,我係顛嘅,如我之前所講,一般屌閪已
經没太大快感。。。

PS  :  各師兄,睇完信就信,唔好再pm我
真唔真呀?自已判断啦,歡迎在此提問細節位,
小弟必定答到你。仲有,我女友係為左滿足
我個人的無盡淫念,先肯配合作出如此行徑,
我女友其實唔淫,亦唔係雞,私訊我你有幾勁,
莫非只得閣下又硬又長又粗又持久???

假若每個男人懂得尊重女人,
捉到佢個心,食到你唔食啦,。
我真不明白到今時今日,仲有人以自己條
野做绰頭作為賣点,以此希望能吸引到有
閪俾佢屌,何其天真呀!

引用:
原帖由 chaseyourlove 於 2023-3-30 16:04 發表 查看引用來源
[quote]原帖由 chaseyourlove 於 2023-3-30 10:24 發表 查看引用來源
[quote]原帖由 chaseyourlove 於 2023-3-29 12:10 發表 https://www.188channel.com/images/common/back. ...
多謝師兄分享,寫得好詳細!你女友有冇攬住佢定揸實床單?

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-3-30 17:19 發表 查看引用來源
多謝師兄分享,寫得好詳細!你女友有冇攬住佢定揸實床單?
被屌時。係捉實佢雙手的

引用:
原帖由 chaseyourlove 於 2023-3-30 17:39 發表 查看引用來源

被屌時。係捉實佢雙手的
咁都好肉緊!按摩師淨係男上?

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-3-30 17:43 發表 查看引用來源
咁都好肉緊!按摩師淨係男上?
第一次只係男上

引用:
原帖由 chaseyourlove 於 2023-3-30 17:51 發表 查看引用來源

第一次只係男上
即係第二次有用其他花式?師兄會唔會再分享第二次點做?

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-3-30 18:02 發表 查看引用來源
即係第二次有用其他花式?師兄會唔會再分享第二次點做?
第二次亦都暫時係最後一次,吸收第一次經驗之後
第二次就精彩了 ,但我寫得超慢呢。

引用:
原帖由 chaseyourlove 於 2023-3-30 18:06 發表 查看引用來源

咁就要分享啦!慢慢寫啦,最緊要詳細啲,精彩啲!😬

引用:
原帖由 chaseyourlove 於 2023-3-30 16:04 發表 查看引用來源
[quote]原帖由 chaseyourlove 於 2023-3-29 12:10 發表 https://www.188channel.com/images/common/back. ...
通常老婆比按摩師插完我會跟住上比按摩師睇到我完事😁😁

引用:
原帖由 chaseyourlove 於 2023-3-30 18:06 發表 查看引用來源

屌完第一次有冇同按摩師賽後檢討?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆