上一頁下一頁
發新話題

人妻唔戴套+內射(人妻豐滿好好插)12頁最新updated

收藏  |  訂閱
213  142.0k

引用:
原帖由 dhcsistem1 於 2023-6-27 01:30 發表 查看引用來源
分享我sp 的經歷,是她的經歷,我存粹chok 她助興增加情趣,男人你懂的。
我大概描述比較容易,不一定完全100%,各位可以欣賞下。

媳婦:xi  老爺:ly 普通話比較接近意思

ly:看你最近好像好累,是否剛入公司不習慣?
xi:對,好多人情世 ...
好詳細呀!期待你嘅更新!😬

新社會
引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2023-6-27 07:28 發表 查看引用來源
老爺連自己新抱都唔放過?

引用:
原帖由 dhcsistem1 於 2023-6-27 09:27 發表 查看引用來源
新社會
最緊要有得屌😏

話說持續了兩年的一個夜晚。。。。。。
引用:
原帖由 agnes0725 於 2023-6-27 11:15 發表 查看引用來源

最緊要有得屌😏

有冇試過人妻報復老公益佐你

我試過一次應酬飯局,生意人應酬,有個騷婆係咁放電給個有錢佬。結果他老婆把鬼火,但這種場合又不能拍檯翻面。我就看戲般愉快,畢竟個騷婆其實真係索,尤其嘴唇。。好似藝人佟菲好勾引。
後來班生意佬話去ktv,結果就出事。
幾個鐘後大家都hi hi低,個有錢唔知去佐邊,個騷婆也唔知去佐邊。。個老婆火都來。。
然後我就有機可乘,在廁所搞掂了人妻,而且中出。

後來我有問朋友,其實騷婆其實男友call 爆機走佐,生意佬抓佐去有錢佬落樓洗腦要融資。其實一切都是正常,咁就益佐我。哈哈哈。。

大家有這種經歷嗎。。或者女仕們也可以分享你最傻的一次給人中出的經歷

引用:
原帖由 dhcsistem1 於 2023-7-4 18:37 發表 查看引用來源
我試過一次應酬飯局,生意人應酬,有個騷婆係咁放電給個有錢佬。結果他老婆把鬼火,但這種場合又不能拍檯翻面。我就看戲般愉快,畢竟個騷婆其實真係索,尤其嘴唇。。好似藝人佟菲好勾引。
後來班生意佬話去ktv,結果就出事。
幾 ...
咁益你呀!😬
個人妻正唔正?😉

因為廁所侷限了好多動作,衫都冇除,只是拉高短裙直搗黃龍。好保守的類型,唔係蕩個種。
所以更加刺激。可惜未能照全相,但之後試過一次約去時鐘,但她拒絕後來用口幫我解決當是報答。
引用:
原帖由 licklickson 於 2023-7-4 19:03 發表 查看引用來源
咁益你呀!😬
個人妻正唔正?😉

引用:
原帖由 dhcsistem1 於 2023-7-4 21:35 發表 查看引用來源
因為廁所侷限了好多動作,衫都冇除,只是拉高短裙直搗黃龍。好保守的類型,唔係蕩個種。
所以更加刺激。可惜未能照全相,但之後試過一次約去時鐘,但她拒絕後來用口幫我解決當是報答。

...
咁保守都比你食到咁先正!可惜之後冇得再屌!咁佢口技如何?😉

講老實,回味無窮。一滴不留個種。
之前廁所中出都一樣,一滴不留。哈哈哈
後來她翻屋企老公懷疑為何咁多液體,她敷衍話興奮了事。
引用:
原帖由 licklickson 於 2023-7-4 22:03 發表 查看引用來源
咁保守都比你食到咁先正!可惜之後冇得再屌!咁佢口技如何?😉

引用:
原帖由 dhcsistem1 於 2023-7-4 22:11 發表 查看引用來源
講老實,回味無窮。一滴不留個種。
之前廁所中出都一樣,一滴不留。哈哈哈
後來她翻屋企老公懷疑為何咁多液體,她敷衍話興奮了事。

咁保守嘅人妻唔易食到,仲要中出Tim!佢應該未試過咁刺激,肯定比你屌到高潮啦!多唔多水呀?😉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆