上一頁下一頁
發新話題

人妻個人妻

收藏  |  訂閱
104  64.7k

引用:
原帖由 691108 於 2023-8-28 19:29 發表 查看引用來源

我覺得如果大家都high都舒服,是一件公平樂事
同意呀!大家都享受先係最好!

人妻個人妻6

開番冷氣,擺低風筒.調轉頭看,阿C竟喱埋左係被內,我唔出聲,從床被腳伸頭進內,佢竟怕羞用手遮住陰部,但因為我頭昂高左些,所以見到佢雙乳,我唔出聲,伸脷輕舔佢左腳腳眼位置,慢慢由佢左腳內側一直舔至大脾內側,佢原先較合埋既腳,也慢慢張開,我條脷一直無離開過佢既皮膚,到大脾和陰部之間既腋位不繼舔,佢雙腿越開越大,感覺示意0我繼續.我條脷偏偏不掂佢既陰部,經佢小肚腩再由右邊大脾腋下舔到右腳腳眼,佢輕輕唉左一聲.之後我條脷好快掃向陰部,用脷舔住佢陰部頂端,再用力壓下幾下,毛毛不算多,但也有些長.我條脷慢慢向下num,啖啖愛液湧出,我雙手也渣住佢對波,邊渣邊num佢陰唇,越num越多汁,我用上下口唇輕夾佢兩邊陰唇,佢high到擰頭,隻手蓋住自己個口,當然我要伸直條脷進佢陰部內狂拍,自問自己條脷不長,但也不繼郁動,另佢上下也舒服.

佢已叫了幾下,比之前唉聲較大,我也瞓低,有點想示意佢起身,果然一來便和我再打茄倫,我口內全是佢愛液,再將加埋我既口水傳番比佢,好味非常.佢嘴了一會慢慢向下為我雙乳開始舔下,也有吸吮番我,下邊碌野已扯到隊住佢心口,佢也沿住我心口一路舔落去,一路看住呢位靚媽條脷咁長,就感覺佢係應該好識舔,我全心口至肚下既毛都是佢既口水,再落眼看住佢張開口,含住左我個大龜頭,外看無野,但內部已被柔軟既脷一直拍打我龜頭,我都忍唔住出左一下低沉聲.佢聽到好似特登,已開大口吸吮,佢由慢幾下已轉快上落十幾下,我有一下全身伸直,碌野畢直剛遇佢含到底.佢有點辛苦,但我未夠,輕拍佢大脾,像知道大家想點...69.

我又再伸脷攝入去滿水既陰壁內,而佢也揸實我碌野來含,我說了聲,蛋蛋也想要你口水,佢好快已含著半邊蛋.我離口,即用孖指(中+食指)插入,佢大叫話好舒服,今次雙指在內一掘一直,觸碰佢內壁,每挖一下,佢狂叫.可能太high,佢停左嘴,我郁一郁下半身,佢先醒覺再含.

引用:
原帖由 691108 於 2023-8-28 19:32 發表 查看引用來源
開番冷氣,擺低風筒.調轉頭看,阿C竟喱埋左係被內,我唔出聲,從床被腳伸頭進內,佢竟怕羞用手遮住陰部,但因為我頭昂高左些,所以見到佢雙乳,我唔出聲,伸脷輕舔佢左腳腳眼位置,慢慢由佢左腳內側一直舔至大脾內側,佢原先較 ...
師兄寫得好詳細好精彩,呢個靚媽身材正唔正?😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-8-28 20:34 發表 查看引用來源
師兄寫得好詳細好精彩,呢個靚媽身材正唔正?😉
身型標準,加上靚媽有做運動

引用:
原帖由 691108 於 2023-8-29 09:40 發表 查看引用來源

身型標準,加上靚媽有做運動
呢啲靚媽冇得頂呀!等你繼續update!😉

人妻個人妻(完)

支野比阿C啜到硬班班,有幾下聽到佢想咳想咳既聲,我兩隻手指無停過,忽然聽到佢話想要支粗.我叫佢床邊攞dumdum為我帶上,我起身,要佢繼續扒低,我想從後插入,見佢上半身貼住床褥,下半腿張好開,屁股主動向上翹起,側面期待著我插入...我唔客氣順住佢潤滑既陰道,個龜頭大進入果下,雖唔算好窄,但已感受到佢內壁貼住,佢連叫幾下,我慢慢伸出伸入由慢至到開始大力,撞到佢屁股啪啪聲,佢叫話好頂,也唔知係咪要禮貌回我一句說好大碌,你個頭好大既說話.當然聽到後,我也落力從後渣實佢對波,再比之前更快更大力...

感覺自己下邊未入到盡,我攬實佢向後,到我瞓低,而佢變左背座住我,佢好識郁,瞓係到望住佢個屁股前後郁動,滿足住視覺,佢又識得左右郁下,正當我想摸下佢背脊時,佢已轉身,支野同佢淫穴無離開過,座定後阿C自動郁上郁落,不繼加快,我也渣實佢對波,自己更肉緊伸直,平時見佢較正經,現這個可以去到好淫,佢郁得好大力,自己碌野任佢舞.我用雙手托住佢屁股,下身腰部用力向上向下,佢叫聲連連.大聲講左~黎緊啦.我輕推佢瞓床上,我又插入去,要輪到我狂chok,阿C對腳已夾實我腰,碌野更加頂入,佢叫聲不絕,撞到佢雙手也攬實我,不停說好high....我也邊和佢茄倫邊射....自己碌野一路被佢下邊夾實放開夾實好幾下.

攬左一陣,用紙巾幫佢抹下,除下套,和阿C再錫.我問佢好耐無做愛?佢話唔係,早兩星期做左,不過唔係同老公.其實感覺到阿C應該係玩家,不過唔明佢老公咁正都出去玩,而我無再問.同佢講下笑及其他野,隔左一陣,我地又黎多劑...

走後,以為阿C應該會繼續同我保持住得閒攪野既心態.可惜佢講先,說為何咁遲識你,下兩星期我地要移民,個心即是失落,又同阿V一樣.

引用:
原帖由 691108 於 2023-8-30 19:42 發表 查看引用來源
支野比阿C啜到硬班班,有幾下聽到佢想咳想咳既聲,我兩隻手指無停過,忽然聽到佢話想要支粗.我叫佢床邊攞dumdum為我帶上,我起身,要佢繼續扒低,我想從後插入,見佢上半身貼住床褥,下半腿張好開,屁股主動向上翹起,側面期待 ...
好正呀師兄⋯齋睇都睇到硬😍👍🏾

引用:
原帖由 691108 於 2023-8-30 19:42 發表 查看引用來源
支野比阿C啜到硬班班,有幾下聽到佢想咳想咳既聲,我兩隻手指無停過,忽然聽到佢話想要支粗.我叫佢床邊攞dumdum為我帶上,我起身,要佢繼續扒低,我想從後插入,見佢上半身貼住床褥,下半腿張好開,屁股主動向上翹起,側面期待 ...
咁臨別有冇整多劑?😉

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-8-30 20:06 發表 查看引用來源
好正呀師兄⋯齋睇都睇到硬😍👍🏾
謝謝,祝師兄常硬

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-8-30 21:40 發表 查看引用來源
咁臨別有冇整多劑?😉
原本可以的,可惜我撞晒時間,到我可以佢唔得.之後飛走了

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆