上一頁下一頁
發新話題

老婆好似搞姊弟戀

收藏  |  訂閱
70  18.8k

引用:
原帖由 WifeWatcher 於 2024-4-4 04:14 發表 查看引用來源
多謝幾位師姐師妹給我意見,現在公開問一下其他網友怎麼看。

1/ 你認為我老婆最初幫阿輝會不會純粹出自好心,沒有出軌的企圖?只是相處久了才產生感情出事。

2/ 結了婚的女人會不會不忌諱的讓男人替她按摩

3/ 女人煮飯 ...
这个之前你pm过给我了,我也已经回答你了哦。
我最后还是认为,
祝你们各自幸福。

髮型師同客人好平常

其實很多做髮型師嘅有機會都會同女賓攪在一起,特別係有一啲欲求不滿,自己送上門嘅,根本就來者不拒。我覺得做髮型師同明星歌星一樣,其中一個員工福利就是可以有很多女人。

引用:
原帖由 辣媽人妻 於 2024-4-5 23:20 發表 查看引用來源
其實很多做髮型師嘅有機會都會同女賓攪在一起,特別係有一啲欲求不滿,自己送上門嘅,根本就來者不拒。我覺得做髮型師同明星歌星一樣,其中一個員工福利就是可以有很多女人。 ...
師姐都試過啦!😉

C姐好耐無見, 妳當年個POST可以話日日追, 記得妳講到整頭髮之後好似無更新喎
引用:
原帖由 辣媽人妻 於 2024-4-5 23:20 發表 查看引用來源
其實很多做髮型師嘅有機會都會同女賓攪在一起,特別係有一啲欲求不滿,自己送上門嘅,根本就來者不拒。我覺得做髮型師同明星歌星一樣,其中一個員工福利就是可以有很多女人。 ...

之後呢?就係你去了寫成人小說?

引用:
辦公室環境, consultant/ contractor/ 某d 外判職位亦有好野食
準確d 講, 係公司有僱用 consultant/ contractor/ 外判某d 崗位, 咁公司入面某d 同事有時候會有好野食

係冇服務性行業咁普遍, 畢竟流量唔高, 但因為係短期合作性質+朝見口晚見面, 冇手尾同時又熟絡得快

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-4-8 00:46 發表 查看引用來源

辦公室環境, consultant/ contractor/ 某d 外判職位亦有好野食
準確d 講, 係公司有僱用 consultant/ contractor/ 外判某d 崗位, 咁公司入面某d 同事有時候會有好野食

係冇服務性行業咁普遍, 畢竟流量唔高,  ...
我公司都有類似case,收工happy hour跟住直落。

引用:
原帖由 自在逍遙 於 2024-4-3 23:55 發表 查看引用來源
咁我又試下答返你,純粹個人意見
1) 佢想證明自己仲有吸引力, 尤其是年過30+
2) 見過世面, 唔出奇
3) 無好感得閒唔好去行街SHOPPING?
4) 玩開左點會返到轉頭? 至少我未見過
5) 第一次仲可以勉強信, 第二次就係自己送 ...
絕對同意,一定是神女有心襄王有夢,奸夫淫婦一拍即合。

引用:
原帖由 canadafai 於 2024-4-9 21:51 發表 查看引用來源

我公司都有類似case,收工happy hour跟住直落。
有陣時係收工, 執野, 吹水, 吹吹吓吹埋人地下面, 然後先至食飯直落

都係happy hour o既一種o黎o既, 雖然人地頂唔到一整個 hour , 十分之一個hour 就差唔多

叫得自己wifewatcher看來你不介意老婆俾人搞,這次是不是擔心玩出火,他們發生真感情?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆