上一頁下一頁
發新話題

劍道馬圈 2020

收藏  |  訂閱
3.8k  221.8k

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-2-5 11:02 PM 發表 查看引用來源

呢條三宝有冇人跟到!

[attach]12134913[/attach]
有, 只有開盤手可以跟到.

真系唔明孖宝有80倍、三宝得千一!

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-2-5 11:10 PM 發表 查看引用來源
真系唔明孖宝有80倍、三宝得千一!
唔好忘記非凡隔夜獨贏試過1.1倍, 肥仔威威賠率飛重熱過又係熊, 除獨贏外, 皆因上集搖搖無晒表現, 所以做成孖寶80倍. 不過三寶大部份都會買定先過孖寶, 才會有咁現象出現. 不過以後應好難再會發生咁順既事情.

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-2-5 11:19 PM 發表 查看引用來源

唔好忘記非凡隔夜獨贏試過1.1倍, 肥仔威威賠率飛重熱過又係熊, 除獨贏外, 皆因上集搖搖無晒表現, 所以做成孖寶80倍. 不過三寶大部份都會買定先過孖寶, 才會有咁現象出現. 不過以後應好難再會發生咁順既事情. ...
馬友系咪冇記性、凡一隻馬無故大勝非好事、隻熊就系咁令人印象深刻、上次都系第三、今次驚你唔信好超、仲搵埋孭飛拉上、老霍又有手影、仲唔瞓哂落去。。。草地上:096::096::071:

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-2-5 11:35 PM 發表 查看引用來源

馬友系咪冇記性、凡一隻馬無故大勝非好事、隻熊就系咁令人印象深刻、上次都系第三、今次驚你唔信好超、仲搵埋孭飛拉上、老霍又有手影、仲唔瞓哂落去。。。草地上:096::096::071: ...
全對, 有誤導成份, 不過呢張報紙都同樣有誤導, 電話投注又點會暫停, 只不過係投注站關門, 要入數要經銀行轉數才對, 又或者要經八達通轉數快入數都可以.

附件

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-2-6 12:34 AM 發表 查看引用來源

全對, 有誤導成份, 不過呢張報紙都同樣有誤導, 電話投注又點會暫停, 只不過係投注站關門, 要入數要經銀行轉數才對, 又或者要經八達通轉數快入數都可以. ...
八達通都可以入數咩?

感謝劍兄提供

引用:
原帖由 黑仔仲 於 2020-2-6 03:34 AM 發表 查看引用來源

八達通都可以入數咩?
申請八達通用轉數快, P2P係八達通轉數銀行戶口, 再由銀行戶口匯入馬會戶口, 即掂過碌野. 所以淘寶可以唔洗用aipayhk 購物用八達通都可以.

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-2-6 09:25 AM 發表 查看引用來源

申請八達通用轉數快, P2P係八達通轉數銀行戶口, 再由銀行戶口匯入馬會戶口, 即掂過碌野. 所以淘寶可以唔洗用aipayhk 購物用八達通都可以.
就算有馬賭有錢贏都無用, 皆因無亞爺兵, 亞爺貨操落港, 唔洗菜師奶同M嘜搞示威, 香港已經可以光復, 經濟已經光秃秃, 正是一潭死水. 雖然亞爺一帶一路好強勁, 不過盛極必衰同羅馬史一樣. 所以林仔封關係有道理, 不過佢唔帶罩行政手段顯出係好低B.

羊仔好耐無飯開,尼期有無機會整碗飯食下

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆