上一頁下一頁
發新話題

沉船

收藏  |  訂閱
720  18.0k

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-8-8 11:01 發表 查看引用來源

多謝你提醒我,C姐。有個人又係成日咁同我講。

Appreciate life as it happens. Moments will soon pass and you will wish you'd treasured them more.

我明白嘅。我會做好啲。💪 ...
C兄真幸福,咁多人錫你!

💪🏻💪🏻💪🏻

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-8-8 15:21 發表 查看引用來源

我講緊係純潔嘅友誼😌

如果係18禁個隻,gay加兩條女點玩到,bi就話啫

題外話,bi算唔算牆頭草?
應該唔係o既, bi 既意思不過係一個人可以同時俾男性/ 女性吸引到, 或者對男性/ 女性身體有興趣,
但性格上都可以係專一o架, 即係一旦愛上o左某一個人之後, 係樂意對果一個人負責同忠誠

其實某程度上, 我可能都係有少少 bi

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-8-9 07:12 發表 查看引用來源

應該唔係o既, bi 既意思不過係一個人可以同時俾男性/ 女性吸引到, 或者對男性/ 女性身體有興趣,
但性格上都可以係專一o架, 即係一旦愛上o左某一個人之後, 係樂意對果一個人負責同忠誠

其實某程度上, 我可能都係有 ...
係啦!無論les gay bi定直,好睇個性格專唔專一嘅

蛇蛇C姐,每個人心中都有座斷背山㗎! 我認同㗎,差在你遇唔遇到嗰個令你轉向嘅人啫。

身邊都有呢類例子~

我估你應該係暗地裡bi嘅😆

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-8-9 11:01 發表 查看引用來源

係啦!無論les gay bi定直,好睇個性格專唔專一嘅

蛇蛇C姐,每個人心中都有座斷背山㗎! 我認同㗎,差在你遇唔遇到嗰個令你轉向嘅人啫。

身邊都有呢類例子~

我估你應該係暗地裡bi嘅😆 ...
每個人?
咁唔通你又係? 你身邊果個係唔係?
我曾經問過大王類似o既問題, 事緣係第一次俾佢肛交之後佢好奇究竟係咩感覺
對話之中講笑咁問佢有冇幻想過俾另一個男人捅吓之類, 佢好簡潔咁答o左我三個字: 痴撚線

回覆 694# 蛇貴妃 的帖子

斷背山話每個人吖嘛!
你問直男佢覺得你有X病,咁問佢😂

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-8-10 10:28 發表 查看引用來源
斷背山話每個人吖嘛!
你問直男佢覺得你有X病,咁問佢😂
... 真係唔知點回應
不過你話遇唔遇到嗰個令我轉向o既人, 其實可以咁講啦, 男人女人最大o既分別對我o黎其實就只係精液
我係好中意, 但係唔係話冇o左佢唔得, 又未必囉, 因為有其他o野可以代替啫
真係要les 既話呢位姐姐一定要好索, 大波波大長腿, 人際關係好, 間唔中帶個男人返o黎一齊玩一鋪

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-8-10 14:26 發表 查看引用來源

... 真係唔知點回應
不過你話遇唔遇到嗰個令我轉向o既人, 其實可以咁講啦, 男人女人最大o既分別對我o黎其實就只係精液
我係好中意, 但係唔係話冇o左佢唔得, 又未必囉, 因為有其他o野可以代替啫
真係要le ...
Hahahahah🤣🤣🤣
轉做les都要搵件大波又索又長腿
又要間唔中附送件型男比你食埋🤭
好貪心

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-8-11 14:32 發表 查看引用來源

Hahahahah🤣🤣🤣
轉做les都要搵件大波又索又長腿
又要間唔中附送件型男比你食埋🤭
好貪心
咁你真係要試試
雖然見到索女呢, 係唔會好似見到my cup of tea 果類男人咁樣濕... 但攬住真係好舒服
唔係搞o野快感果種舒服, 係感覺好滑好乾淨香噴噴果種舒服

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-8-12 06:45 發表 查看引用來源

咁你真係要試試
雖然見到索女呢⋯攬住真係好舒服
唔係搞o野快感果種舒服, 係感覺好滑好乾淨香噴噴果種舒服 ...
要試嘅一定試蛇蛇C姐
可惜我唔達你標😩

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-8-12 09:56 發表 查看引用來源

要試嘅一定試蛇蛇C姐
可惜我唔達你標😩
哎呀你謙啫

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆