上一頁下一頁
發新話題

秋郊遊記2

收藏  |  訂閱
750  41.4k

angela...no reply tonight ????

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-5-7 11:01 PM 發表

日落影既,但好黑

試得多就唔覺得凍啦,都係16-20度啫,唔係好凍

thank 你都係大自然愛好者?

上山過夜只想靜一靜,冇什麼事情做,只係看星看風景,四處散步
即使有fds一起去,夜晚 ...
野狗都有呀!?
都幾驚驚喎...

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-5-7 11:36 PM 發表

我指郊外地方,唔只係夜晚行山既,試過係港島徑跑步遇過個鬼佬借d兒同我一齊跑

haha 變左做怪談添
係咪個阿婆打扮特別d咋,唔好將人當係鬼喎
hahaha.....怪談 ^^

引用:
原帖由 Yin722 於 2008-5-3 03:06 AM 發表

一粒粒
又會面黃

成曰夜 ma ma 一個人入 sex post''
我林緊我係米有問題

其實我睇泥做乜
都冇用XD
Because you are frustrated sexually. Women have needs too, don't worry. It is normal

引用:
原帖由 winter1973 於 2008-5-7 11:42 PM 發表
好勇, 山上露出, 無花無假..
樓主有無期他山上經驗分享下?
看完你的post後, 都會幻想係山上見到你裸體, 然後係瞭我同你做..然後大戰三百回合 ...哈哈..
我諗冇得假既,唔只我一個咁做,只係搵個冇人見到既地方
呢篇算打得長啦,寫左唔少我既心聲
係其他地方既經驗比d時間我寫,應該冇呢篇咁長
引用:
原帖由 don_giovanni 於 2008-5-7 11:51 PM 發表
我行了三十年,一次都無呀。幾次。
激死.....
引用:
原帖由 don_giovanni 於 2008-5-7 11:53 PM 發表
我都有行山怪事,應該轉那一板討論?
引用:
原帖由 don_giovanni 於 2008-5-7 11:58 PM 發表
同fds wildcamp,之後一個人行開,大解放?
你講到我都想試吓。
等我計劃吓先。你比點意見我好嗎?
第一次應該去那?
一個人好還是約fds之後一個人行開?
駕車嗎?
留2個小時試吓得 ...
你由幾歲開始行?
想試下睇你去邊,同當晚多唔多人喎. 太多地方可以啦,只要搵個冇人既搭完車行去都得,唔一定駕車
第一次試最好係同朋友去camp行開試一陣,慢慢先會大膽d
講怪事兩三個posts冇問題既,唔係寫一兩句冇意思既post我諗可以既
http://www24.188channel.com/viewthread.php?tid=7102552&extra=page%3D1
岩岩遠足版睇有人寫龍山悟園怪異事,你地係果邊寫我一定支持
引用:
原帖由 psg1aps2 於 2008-5-8 12:04 AM 發表
有啲嘢想問下樓主,我想問下你知唔知點行去芝麻籠同新舅埔角呀?等你答覆!
果邊未行過, 點解會提果度既?
不如係遠足版傾呢 hehe
引用:
原帖由 joe888 於 2008-5-8 12:08 AM 發表
妳都幾鍾意野戰同幾放喎
唔怕賴嘢咩
賴野mean hiv? 我諗會賴野,去clubing蒲仲易賴野啦
而且有練跑步既男人精力都旺盛d回味冇窮
引用:
原帖由 kelvin10171970 於 2008-5-8 01:40 AM 發表
angela...no reply tonight ????
唔好再出灌水posts啦,唔係好快又要開新thread傾
而且都唔知有咩野要reply你

有睇頭!

可惜國内真係太少大自然喇
工業化太勁,,
澳洲哩邊就唔同,,周圍都係,,係好正嘎

引用:
原帖由 jumboleung 於 2008-5-8 06:47 AM 發表

有睇頭!
有機會先寫呢d經歷啦,比較有印象都係鹿湖同跑薄扶林果次
兩次都係個咸濕鬼佬黎,但好man好健碩
引用:
原帖由 mcmax 於 2008-5-8 12:30 PM 發表
可惜國内真係太少大自然喇
工業化太勁,,
澳洲哩邊就唔同,,周圍都係,,係好正嘎
你係國內人黎既? 邊個地方住架
國內真係污染得太快,旅遊地區更加商業化好多

有機會先寫呢d經歷啦,比較有印象都係鹿湖同跑薄扶林果次
兩次都係個咸濕鬼佬黎,但好man好健碩

願聞其詳.

嘩,你真好嘢.佢地肯定好enjoy,
比我都會同你做..........
佢地有冇再嬲你幾時夜晚再行山.小心佢地叫埋d朋友嚟,玩10p

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆