上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p589 新update。。。

收藏  |  訂閱
8.8k  4.5m

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-11-4 12:08 發表 查看引用來源

都話裸睡開咯 佢唔著褲唔出奇,著衫瞓覺先出奇😂 😂
著衫可能因為天氣涼咗驚冷親!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-11-4 12:13 發表 查看引用來源
可能啲囡囡對腳真係唔怕凍, 十幾度都著條短裙出街。

引用:
原帖由 月影偷情 於 2022-11-4 10:36 發表 查看引用來源

裸睡會貼住枕🤭有磨擦嘅情況出現……😌😝
好多囡囡都鍾意雙腳夾住攬枕瞓覺, 原來係咁嘅意思。

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-11-3 14:47 發表 查看引用來源
終於都忍唔住,好靜咁偷偷哋落床。。之後去房門,出房。。。姨仔間房好近,基本上幾步就到佢門口。。

當時心情真係好驚,我喺門口等咗好耐,我將我隻耳仔貼落佢度門到想聽入面有冇聲。

我聽咗好耐。。當時全間屋靜到我淨係聽 ...
多謝師兄冒死都要拍出精彩相片畀我哋班咸濕佬睇。

引用:
原帖由 平衡生活 於 2022-11-4 12:29 發表 查看引用來源

如果冇著under,個枕頭可能有西味!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-11-4 12:31 發表 查看引用來源
如果冇著under,個枕頭可能有西味!😬
仲黐滿毛, 冬天就暖哂.

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-11-4 12:08 發表 查看引用來源

都話裸睡開咯 佢唔著褲唔出奇,著衫瞓覺先出奇😂 😂
又係喎! 🤔係咪天氣涼咗呢?…😏😁

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-11-4 12:41 發表 查看引用來源

仲黐滿毛, 冬天就暖哂.
西毛?😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-11-4 12:13 發表 查看引用來源
是咁原因,因為我都有全裸睡習慣,天氣涼咗就會著返件衫,但下身仍然是冇著

引用:
原帖由 平衡生活 於 2022-11-4 12:29 發表 查看引用來源

有啲女都同我講,佢無拖拍,無男人同佢扑嘢時,佢夜晚想要,都會攞對腳夾住枕頭,磨吓磨吓咁嚟瞓……

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆