上一頁下一頁
發新話題

那些年,榴槤之國的女孩們

收藏  |  訂閱
11.0k  892.3k

引用:
原帖由 小二仔 於 30/6/2021 00:04 發表 查看引用來源
我最喜愛時間,非星師兄既卡仕蘭莫屬😁😁
師兄咁搞阿星晚晚卡士蘭都唔掂喎😬

引用:
原帖由 anthonychan 於 30/6/2021 02:20 發表 查看引用來源
星星真係照顧哂唔同既看官 咩時間都有閃卡
閃下同啲師兄搞下笑囉,大家捧場俾面啫,如果唔係阿星就算做哂成套歡樂今宵都冇人睇啦😬

早晨,星爺,等緊新故事😜

引用:
原帖由 Cyril0115 於 30/6/2021 06:54 發表 查看引用來源
早晨呀師兄,昨晚睇完相,超好瞓呢,多謝你
唔係啩,睇完靚女相仲好瞓咗?😬

又係星期三早晨,假期前一日,講下故仔先~

Gina XVII

正喺阿星諗緊用咩方式答Gina嘅時候,佢再次開口:「我知道你同Cassy嘅關係。」阿Cassy姐姐,查實你講咗俾幾多人知你係阿星嘅情人呢?Gina望住阿星,佢捉住阿星嘅手亦都冇離開到,反而捉得更實,然後Gina再次開聲:「我知道你同佢嘅關係,但係Miss Tang係你咩人?助手?」雖然Gina睇落好似個女仔,但係佢始終係一個成熟嘅女人,觀察力亦都好強,好多嘢呃唔到佢。亦都因為咁,佢應該係一個幾多嘢諗嘅人。阿星反轉俾Gina捉住嘅手握番住佢,然後輕輕將佢拉埋阿星身邊攬住,同佢講:「如果阿星話俾你知,除咗Cassy同Miss Tang之外,仲有三位女伴,你信唔信?」Gina俾阿星拖埋嚟,順勢就攬住阿星,當佢聽到阿星咁講,抬高頭望住呢個鬍鬚冇乜修剪,肚腩突出,而且成身汗嘅阿星話:「你咁嘅款,唔信!」

呢個時候,Miss Tang已經同Bernice做完催眠行出嚟揾阿星,見到Gina攬住阿星(定係其實阿星乘機攬住佢呢?),就行埋嚟捉住阿星另一隻得閒嘅手摸落佢塊面度,然後話:「你又喺度氹女仔,我搞好咗Bernice啦,我叻唔叻?咦~~~你又食煙!!!」Miss Tang講完之後好大力咁打咗阿星一下。大家知唔知,Miss Tang人仔細細,打阿星好大力㗎?以前唔聲唔聲,諗住佢怕怕醜醜,玩熟咗嘅Miss Tang同阿星係冇乜界線嘅。Gina見Miss Tang攬住阿星,阿星左擁右抱,開始懷疑,佢忍唔住問Miss Tang:「你同佢咩關係呀?」Miss Tang望下阿星,好甜咁笑:「情人,導師。」Gina聽完可能唔多信自己聽到乜,佢望咗一眼Miss Tang之後再抬頭望住阿星話:「佢話咩話?」阿星忍唔住笑,放開Gina同Miss Tang然後話:「阿星同佢係情人,亦都係佢嘅人生導師,或者你唔信,不過你都經歷過,每個人都有迷失方向嘅時候,阿星做咗佢哋嘅照路燈。相信Cassy都係咁樣同你講,所以你先會想揾阿星幫忙係咪?你自己體驗過,覺得點?」Gina好認真咁諗咗一陣,望咗Miss Tang一眼,然後望住阿星話:「好奇怪,唔會有抗拒感。你係咪催眠咗我?」阿星同Miss Tang聽到呢度,都笑咗出嚟,阿星拍拍Gina頭殼頂,然後話:「全程你都聽到阿星催眠你嘅時候講嘅所有嘢,阿星有冇講過一句命令你中意阿星先?」

Gina瞇哂眼拉闊個咀抬頭望住阿星,一副“我又唔信你做到呀”嘅表情。阿星摸摸個鼻,輕輕拍拍Miss Tang,示意佢走人,Miss Tang同Gina點點頭,轉身就打開大閘上車,阿星再拍拍Gina個頭,同佢講:「下星期同樣時間?」Gina即刻問:「你走嗱?今晚你有咩做呀?」語氣有少少失望,少少期待。阿星望下佢對星星眼(又嚟?)同佢講:「冇呀,捽鼻囉。」然後摸下個頭喺泰拳中心俾Gina打腫咗嘅鼻。你問Gina頭先大唔大力打阿星?阿星話過你知,佢係好大力打,依家仲好鬼死鬼痛!
(待續)😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-6-30 07:10 發表 查看引用來源

阿星辛苦鳥,師兄們滿足鳥😬
仲有 --> 全部都 硬哂鳥 ☺

引用:
原帖由 boar36 於 30/6/2021 07:23 發表 查看引用來源

仲有 --> 全部都 硬哂鳥 ☺
師兄硬鳥,阿星有難鳥😬

回覆 7085# star_platina 的帖子

早呀,師兄!點解Gina個女都要做催眠呀?

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-6-30 07:37 發表 查看引用來源

師兄硬鳥,阿星有難鳥😬
有星爺派閃,大家都歡迎😀

回覆 7089# r6654c 的帖子

咪喺,呢句真!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆