上一頁下一頁
發新話題

**(再次來更新 Dec-2016) 決心醫治好陽痿~再度回來~原來咁多人等緊我~!!**

收藏  |  訂閱
746  441.1k

有冇醫生介紹

引用:
原帖由 牛熊殺手 於 2016-12-4 11:03 PM 發表 查看引用來源
我返來喇~~我會慢慢遂個答大家問題, 之前既CHING 請耐心等待!

或者可以再PM 我問問
師兄,可pm 我醫生名稱及地址嗎

引用:
原帖由 doratabo 於 2017-1-14 12:46 PM 發表 查看引用來源
今日去咗睇醫生,佢幫我照咗超聲波,開咗一個月犀利士同鋅比我每晚食。再加4粒立威大做愛前食。希望有用
去邊睇,睇左幾錢

引用:
原帖由 cjbear 於 2017-4-4 07:04 AM 發表 查看引用來源
食過犀利士,短期有用,但中醫起頭+保健品後續到現在朝朝有晨X,好硬下。

大前提戒左四個月煙,日日十點睡,要睡八小時,中醫叫的,現在同老婆可做20分鐘。

其實中醫講腎唔係主因,腎係射精,肝係硬度。我中醫 ...
去邊睇中醫?

有沒師兄可pm 我醫生名稱及地址嗎? 謝謝

引用:
原帖由 cjbear 於 2017-4-4 07:14 AM 發表 查看引用來源
中醫開的和西利士唔同,係保肝益腎,她說不要吃西藥,另外話有些差人也找她看,話捱完夜那時一定軟,才三十開頭,每次都拿藥方去執藥,係顆粒,一沖即飲! 所以第一戒捱夜,第二戒任何酒類,第三每天十時睡八個個鐘, ...
ching 可否pm中醫資料

引用:
原帖由 牛熊殺手 於 2012-11-30 10:10 AM 發表 查看引用來源
因之前工作太忙,而且勃起問題醫好左一段時間,好段日子無上來,pm box 累積左咁多查詢,原來咁多人想我再解答,首先多謝大家支持,依排比較得閒,徇眾要求,再同大家交流下勃起問題心得

亦多謝 Londbell Ching 好多寶貴 ...
樓主,可看看亡陽文章,因射不出都是病証,西醫很多不良後果,你說中醫,我估效果不好,什至更差,對嗎?

引用:
原帖由 AlexLai1 於 2015-1-11 06:53 PM 發表 查看引用來源

生活和工作压力 , 會令不舉.

建议學習打坐 , 太極 , 站樁 , 提高自我心理能力 , 會令你回復青春.

未必得

引用:
原帖由 此乃自動回覆 於 2015-1-13 10:50 AM 發表 查看引用來源

新手不能用pm 你能pm 我嗎 萬分感謝

可怕的不良後果

引用:
原帖由 富一代 於 2015-12-7 12:12 AM 發表 查看引用來源
細時打j,唔得已經第4年,西醫,中醫,都試過,西醫都係個個答案-冇問題,中醫-腎虛,前烈線炎,最近轉戰大陸,話前烈線鈣化,食左4個月藥有好有差,諗諗落我系咪心理因素?求pm醫生

http://n2.hk/d/images/r10/mobile.jp ...
老實說,中醫很定唔掂,你同意?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆