上一頁下一頁
發新話題

[米高@完滿結束@相集]5月31日星期六晚咀咀~風花雪月淫K團 O團費含司華力腸 (II)

收藏  |  訂閱
797  10.0k

差唔多收工
準備閃人:smile_15:
886:smile_43:

引用:
原帖由 shingmichael 於 2008-5-31 12:29 PM 發表

我住屋企樓下真係買唔到.........
無論百佳, 華潤, 街市..............:smile_39:
見過百佳熟食檔有喎,可能俾你吹响咗,俾D C hing掃貨

引用:
原帖由 shingmichael 於 2008-5-31 12:32 PM 發表

佢話好忙喎:smile_38:
有幾忙,佢做賣布又唔係拉布

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2008-5-31 12:35 PM 發表

有幾忙,佢做賣布又唔係拉布
做布唔撚比忙ka...屌下你丫:smile_22:

引用:
原帖由 chrisyin5354 於 2008-5-31 12:44 PM 發表

做布唔撚比忙ka...屌下你丫:smile_22:
嗱嗱嗱,話两句又屌人:smile_38: ,
【辱駡會員】,因住俾狗咬,咬完有分加架
梗係忙好la,無得忙就慘隙:smile_27:

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2008-5-31 12:49 PM 發表

嗱嗱嗱,話两句又屌人:smile_38: ,
【辱駡會員】,因住俾狗咬,咬完有分加架
梗係忙好la,無得忙就慘隙:smile_27:  
我絕對唔相信我識既費sir係咁唔玩既...
屌兩野都冇咩問題的:smile_40:

引用:
原帖由 chrisyin5354 於 2008-5-31 01:00 PM 發表

我絕對唔相信我識既費sir係咁唔玩既...
屌兩野都冇咩問題的:smile_40:
我無問題,都未屌入肉
ABCDEFG点,你仲有牌先到G点
我驚你俾狗咬就唔好啦
响沙灣辛辛苦苦踩翻嚟E邊吹
一刀【禁止發言/違規會員】劈落嚟,玩完:smile_15:

返到屋企推一野~~~~~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2008-5-31 01:08 PM 發表

我無問題,ABCDEFG点,你仲有牌先到G点
我驚你俾狗咬就唔好啦
响沙灣辛辛苦苦踩翻嚟E邊吹
一刀【禁止發言/違規會員】劈落嚟,玩完:smile_15:  
大家fd底...講粗口都冇咩問題...就係唔好講老母...
其實講:屌鳩你都要分講笑定惡意既...
好似頭先咁...好明顯係講笑...
禁言咪開個新a/c...入到黎即玩過啦:smile_30:

引用:
原帖由 Y希 於 2008-5-31 01:22 PM 發表
返到屋企推一野~~~~~~~~~~~~~~
希哥......我出完差番黎真係要睇下鐵打:')

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆