上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p589 新update。。。

收藏  |  訂閱
8.8k  4.5m

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-11-13 08:08 發表 查看引用來源

總之同佢相處嘅係我,佢平時有幾防走光同佢有心定冇心我點會唔知。住得埋同一間屋,仲要遇著我呢啲人,無論佢平時幾小心都總會有機會俾我𥄫到嘢嘅 ...
所以後面有無入去佢房。
真係好想屌佢

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-11-13 08:03 發表 查看引用來源

佢又會估到我老婆會捉佢入房啦
……

咁有冇再入姨仔房 😏尼~ 個機會…
🤤🤤🤤……我哋都 心思思有件事!……期待中~

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2022-11-13 08:36 發表 查看引用來源
睇完哩兩張沙龍勁想屌爆師兄位姨仔😍😍😍😂😂😂
你諗吓我日日對住佢係幾咁難受

引用:
原帖由 givemeachance 於 2022-11-13 13:36 發表 查看引用來源

所以後面有無入去佢房。
真係好想屌佢
老婆尋晚成晚都瞓得唔好,所以我入唔到姨仔房

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-11-13 15:38 發表 查看引用來源

噢!……辛苦師兄啦!😌😏好老公唔易做…🤭……姨仔房內全裸😌師兄心癢難忍😏又心郁郁…

尋日睇完我姨仔咁正嘅走光,今日偷影咗佢幾張相俾大家睇返佢平時喺屋企嘅生活照。等大家墮入吓,感受吓同佢相處係點。

佢都算幾乖女,平時已經唔算出得多街,但係每逢星期日都一定會陪佢老豆老母過家庭日同埋喺屋企執屋打掃。

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-11-13 15:38 發表 查看引用來源

唔緊要,仲有機會,希望在明天,如果想拍到全裸就要快啲喇,天氣開始涼,到時應該會著返件衫唔會全裸睡,最多只有下身唔著褲

引用:
原帖由 唐僧 於 2022-11-13 16:13 發表 查看引用來源
唔緊要,仲有機會,希望在明天,如果想拍到全裸就要快啲喇,天氣開始涼,到時應該會著返件衫唔會全裸睡,最多只有下身唔著褲
我對上嗰次入佢房佢已經係咁啦,上身著咗衫,得下面光脫脫

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-11-13 16:20 發表 查看引用來源

我對上嗰次入佢房佢已經係咁啦,上身著咗衫,得下面光脫脫
我有睇,所以我咪話親住呢排天氣熱返,佢上身應該都會唔著,就要快喇

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-11-13 16:07 發表 查看引用來源
尋日睇完我姨仔咁正嘅走光,今日偷影咗佢幾張相俾大家睇返佢平時喺屋企嘅生活照。等大家墮入吓,感受吓同佢相處係點。

佢都算幾乖女,平時已經唔算出得多街,但係每逢星期日都一定會陪佢老豆老母過家庭日同埋喺屋企執屋打掃 ...
日日對住……好😳好…誘惑!🤤……好😳難忍呀!……深溝啊~想🗣️伸手入去揸住啊!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆