上一頁下一頁
發新話題

**(再次來更新 Dec-2016) 決心醫治好陽痿~再度回來~原來咁多人等緊我~!!**

收藏  |  訂閱
746  441.2k

引用:
原帖由 doratabo 於 2017-1-14 12:46 PM 發表 查看引用來源
今日去咗睇醫生,佢幫我照咗超聲波,開咗一個月犀利士同鋅比我每晚食。再加4粒立威大做愛前食。希望有用
😓😓😓

引用:
原帖由 三妻四妾 於 2016-5-2 12:08 AM 發表 查看引用來源
嘩........ 26萬點擊
唔通咁多虧佬
正常,但西醫後果不良,中醫更差……

引用:
原帖由 靈音 於 2016-3-29 01:38 AM 發表 查看引用來源
我男朋友好易硬,但好多時一帶套就軟返,或者轉左pose都會軟,同埋未試過做到射,打飛機冇問題,係咪都需要睇醫生?

叫男朋友自己不要打

引用:
原帖由 swerner 於 2015-1-12 11:57 PM 發表 查看引用來源
而家仲興西利士,緊係瑪卡,我食完堅左,真係朝早會硬返,有興趣PM我

廣告,食後很定更差,良知比金錢重要

引用:
原帖由 xmanlo 於 2014-11-11 01:31 AM 發表 查看引用來源
可否pm醫生比我,我睇左你post 發覺a片害人
同意a害人,但個post引起多人食西药,更害人

引用:
原帖由 牛熊殺手 於 2012-11-30 10:10 AM 發表 查看引用來源
因之前工作太忙,而且勃起問題醫好左一段時間,好段日子無上來,pm box 累積左咁多查詢,原來咁多人想我再解答,首先多謝大家支持,依排比較得閒,徇眾要求,再同大家交流下勃起問題心得

亦多謝 Londbell Ching 好多寶貴 ...
似打手

引用:
原帖由 煩人 於 2012-11-30 12:37 PM 發表 查看引用來源
師兄,我都習慣左打飛機射野,現在對住女友時,真係勃唔起....請問犀利士洗唔唔醫生紙買?
有害

引用:
原帖由 牛熊殺手 於 2012-11-30 10:10 AM 發表 查看引用來源
因之前工作太忙,而且勃起問題醫好左一段時間,好段日子無上來,pm box 累積左咁多查詢,原來咁多人想我再解答,首先多謝大家支持,依排比較得閒,徇眾要求,再同大家交流下勃起問題心得

似廣告,大家想想

引用:
原帖由 tpaul10 於 2012-11-30 03:40 PM 發表 查看引用來源
各位千萬不要再手淫和邪淫了, 因為真係會好損褔報的 ,我以前就係因為打得太多,現在身體出問題了,記得我以前是一個天真無邪的小孩子,現在好像一條癈柴一樣,以前的我好樂天,別人都說我像長不太的大男孩,到了二十ા ...
你是比較清醒,多多了解亡陽,停止手淫,運動,見陽光,可重新改善身體

引用:

西藥廣告,各位小心

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆