上一頁下一頁
發新話題

戀上妳的襪 (第八回 - 完 P.43 #638 相:P.45 #667,#672,#673 更新日:19/12)

收藏  |  訂閱
719  228.0k

引用:
原帖由 AlpharddrahplA 於 2013-12-20 07:30 PM 發表 查看引用來源
[quot]為定帖由 奇門 於 2013-12-20 06:53 PM 發表 查看引用來源

咁搵次搵埋成班女,請埋你去,到時新文就你負責寫。
甘益我!一言為定!!

htt ... [/quote]
好⋯聽日出發,東涌日本城等,我會帶成班五十幾美女陪你同遊。

引用:
原帖由 奇門 於 2013-12-20 06:20 PM 發表 查看引用來源

有冇喺公司睇到硬?

次次睇完都頂住個 keyboard draw

引用:
原帖由 sg9394 於 2013-12-20 07:55 PM 發表 查看引用來源

次次睇完都頂住個 keyboard draw

咁咪多咗隻手打字

好精彩  次次睇完都動L

引用:
原帖由 奇門 於 2013-12-20 07:40 PM 發表 查看引用來源

甘益我!一言為定!!

htt ...
好⋯聽日出發,東涌日本城等,我會帶成班五十幾美女陪你同遊。 [/quote]
呢d師兄真係唔話得~即:smile_43:

PS 點解係東涌日本城呢?:smile_45:

引用:
原帖由 AlpharddrahplA 於 2013-12-21 09:23 AM 發表 查看引用來源

好⋯聽日出發,東涌日本城等,我會帶成班五十幾美女陪你同遊。
呢d師兄真係唔話得~即:smile_43:

PS 點解係東涌日本城呢?:smile_45: [/quote]
近機場麻

引用:
原帖由 奇門 於 2-12-2013 16:51 發表 查看引用來源
自從「越南華僑姊妹花」後,Mandy 正式成為我女友。先介紹下佢先,佢年紀比我大一年,長頭髮,樣子可愛有啲似豬茵 feel,身材高高瘦瘦,六呎高比我高少少,擁有一對修長美腿。此外,雖然佢高瘦,但上圍都有34C ...
like左先第日慢慢再睇 :p

引用:
原帖由 apple33red 於 2013-12-21 03:14 PM 發表 查看引用來源
like左先第日慢慢再睇 :p
之前有兩大傑作,不得不看:smile_40:

引用:
原帖由 烚熟仔 於 21-12-2013 16:20 發表 查看引用來源

之前有兩大傑作,不得不看:smile_40:
咁就要搵條link俾我去參觀下

引用:
原帖由 apple33red 於 2013-12-21 05:34 PM 發表 查看引用來源
咁就要搵條link俾我去參觀下
http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=22695941&extra=page%3D4

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆