上一頁下一頁
發新話題

秋郊遊記2

收藏  |  訂閱
750  41.6k

引用:
原帖由 小柔柔 於 2008-5-9 01:10 AM 發表
EdenAngela

你吾怕汗水尿味幫三個亞伯含晒,

其實佢地三個有無幫你奶番呢?
就算佢地會奶,我諗佢地都唔會
成晚同三個不斷做,就算用水清乾淨,佢地唔介意沾第二個精液,我明白佢地唔會奶

其實果次都幾例外,我之前都講過當晚比自己放縱一次當隻野獸
汗臭尿味接受到既照做照吞,務求要佢地事後掛住我

回覆 711# 的帖子

俾我肯定约妳下次一齊行山
帶齊嘢玩個痛快啫

EdenAngela

其實洗5洗成身都噴蚊怕水?

平時去公園都好怕 d 蚊 :smile_27: :smile_27: :smile_40: :smile_40:

山頭野嶺仲會有好多奇奇怪怪的昆蟲, 童軍都要帶琉璜粉去 camp

引用:
原帖由 小柔柔 於 2008-5-9 01:32 AM 發表
EdenAngela

其實洗5洗成身都噴蚊怕水?

平時去公園都好怕 d 蚊 :smile_27: :smile_27: :smile_40: :smile_40:

山頭野嶺仲會有好多奇奇怪怪的昆蟲, 童軍都要帶琉璜粉去 camp
你睇邊度紮營,同地方啦
做過童軍我諗你最清楚溪邊,樹下係最多蚊最多蟲
天氣涼好少飛蟲活動架,尤其高地既草地

但草地好多蟻, 咬人仲好痛, d 螞比屋企果 d 巨三倍 :smile_27:

引用:
原帖由 小柔柔 於 2008-5-9 01:43 AM 發表
但草地好多蟻, 咬人仲好痛, d 螞比屋企果 d 巨三倍 :smile_27:
蟻多數有一定路線行既,實泥既短草,附近冇樹冇石,都好少比蟻咬

其實去得行山露營就唔會怕污糟, 環境唔許可。

好似我同 fd 去 camp, 可以一碗野兩份食,
但同一個 fd, 出到市區就唔會咁樣食。

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-5-9 01:17 AM 發表

就算佢地會奶,我諗佢地都唔會
成晚同三個不斷做,就算用水清乾淨,佢地唔介意沾第二個精液,我明白佢地唔會奶

其實果次都幾例外,我之前都講過當晚比自己放縱一次當隻野獸
汗臭尿味接受到既照做照吞,務求要佢地 ...
hahaha...我唔使同你做都會好掛住你啦, 你外觀上同精神上都咁索, 一定唔會唔記得你啦...hehe

妳既經歷好正喎~比我都可能唔敢主動同妳做喇

引用:
原帖由 小柔柔 於 2008-5-9 01:43 AM 發表
你不宜打野戰

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆