上一頁下一頁
發新話題

那些年,榴槤之國的女孩們

收藏  |  訂閱
11.0k  891.1k

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-6-30 23:40 發表 查看引用來源

冇呀,唔俾阿星放上嚟呀😬
咁你…偷閃10零秒咪得囉😏🤭…冇仁滋架!😉🤫

冇睇到 最大尺度都係比堅尼

引用:
原帖由 老公大人 於 2021-6-30 23:46 發表 查看引用來源
冇睇到 最大尺度都係比堅尼
🤫…咪問緊要佢"比" D "堅" 野 "嚟"囉!🤣最大尺度 果種…🤣

回覆 7207# star_platina 的帖子

疫情前佢有無嚟過香港,或你有無過過去?

早晨,星爺,等你故事行升旗禮😀

㗎巴士做乜阻住條路?

早晨等你故事行升旗禮

放假喎各位,有冇人再睇故仔呢~

Gina XX

阿Gina三番四次問阿星耷唔耷骨,雖然阿星骨頭真係唔多受力,不過都俾佢搞到有啲好奇點解佢問咁多次。阿星硬係覺得有啲嘢未做,不過小星星嘅憤怒鳥態度,令到阿星亦都受到影響,唯有對住Gina點點頭。Gina見到阿星肯耷骨,即刻瞇哂眼拉闊個咀嚟同阿星笑,然後好快咁行番入廳攞起果袋頭先攞上嚟嘅唔知咩,同阿星話:「我哋入房吖,你除衫上床,我去換件衫先。」乜耷骨要換衫嘅咩?

阿星好聽話,除咗件tee同條短褲,著住條叔叔孖煙囪爬咗上床度滿懷期待,查實期待咩呢?真係唔知,阿星都叫做有幾位女伴,都叫做係一個有經驗嘅叔叔,對於阿星嚟講,已經唔再係因為衝動而去認識女伴;唔再係因為小星星渴求而行為隨便;唔會咁容易因為女士有所表示就會去馬。對於阿星嚟講,一段關係入面,大家有感覺係必需嘅,冇感覺只係直接插入,買個飛機杯啦好心。

喺Gina入咗浴室入面換衫嘅時候,阿星諗咗好多嘢,Gina啦,Miss Tang嘅成長啦,Elly嘅温柔微笑啦,Louise嘅情緒問題啦,Erieann嘅陰啲陰啲體貼啦,更加多嘅,係諗到Cassy。Cassy飛咗返鄉下籌備婚禮,阿星同佢大家盡量都保持距離,有時見到,大家都係互相望住對方,好似有好多嘢想講,但係又乜都講唔出。可能只係阿星嘅感覺,可能係Cassy都有咁嘅感覺,可能,一切只係可能。

喺阿星個青豆咁上下大細嘅腦入面不停高速運作嘅時候,Gina褸住阿星條毛巾行出嚟,毛巾,包住咗Gina努力鍛練嘅成熟身體,露出咗左臂上面所有嘅紋身,毛巾包住咗半隻蜘蛛,令人覺得蜘蛛俾毛巾包得好實,好想走番出嚟抖下氣。Gina一路望住阿星,一路慢慢行到嚟床前,然後慢慢開聲:「先生,我係6號嘅Gina,你今次嘅技師。除埋條底褲擰轉身我哋由背開始吖。」
(待續)😬

多謝師兄放假出文,好期待下集!真係好想睇多啲Gina 嘅相🥺
引用:
原帖由 star_platina 於 2021-7-1 09:54 發表 查看引用來源
放假喎各位,有冇人再睇故仔呢~

Gina XX

阿Gina三番四次問阿星耷唔耷骨,雖然阿星骨頭真係唔多受力,不過都俾佢搞到有啲好奇點解佢問咁多次。阿星硬係覺得有啲嘢未做,不過小星星嘅憤怒鳥態度,令到阿星亦都受到影響,唯有對住G ...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆