上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p601 精心部署之下,成功影到床照+正面全裸!!

收藏  |  訂閱
9.0k  4.5m

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2023-6-8 14:17 發表 查看引用來源

以老婆份工嘅關係要喺佢哋用開嗰啲studio影唔難,我自己都有friend開studio,唔洗錢俾我用都應該唔係問題
有係studio 影相經驗 ? 重點係運用閃光燈 ?

我支持你自己影, 老婆對住你會有安全惑d , 擺POST會放d , 性感少少唔會有問題

我決定咗自己郁手同老婆影啦,今晚同咗老婆講,呢2日內會做嘢。其間老婆會諗吓著咩嚟影,咁當然我都會幫吓手俾吓意見啦 😁

回覆 7293# 最錫我老婆 的帖子

👏🏻👏🏻👏🏻😛😉👍🏻

回覆 1169# 最錫我老婆 的帖子

ching加油,等睇相

諗住問我個friend借studio,上次上去見佢已經有2個backing set好哂喺到,我諗住可以用哂2個唔同backing嚟影咁可以有變化啲。

老婆唔想人哋開緊工嗰陣上去因為都預咗影呢啲相自己會著好少衫,所以佢已經講到明唔要有其他人出現。所以我諗住同個friend講等佢哋收咗工我哋先借嚟用。

你哋覺得如果我同個friend講。。可唔可以make sure冇人會出現因為影呢啲相老婆會著好少衫,所以唔想有其他人喺到。

我咁同個friend講會唔會有啲怪,好似刻意話佢知我老婆會著好少衫咁?

一啲都唔怪
可能 其他人 都有你咁嘅情況出現

回覆 7296# 最錫我老婆 的帖子

……我諗住同個friend講等佢哋收咗工我哋先借嚟用。……

簡單咁講下🤫你個fd😏應該明嘅!

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2023-6-9 05:30 發表 查看引用來源
諗住問我個friend借studio,上次上去見佢已經有2個backing set好哂喺到,我諗住可以用哂2個唔同backing嚟影咁可以有變化啲。

老婆唔想人哋開緊工嗰陣上去因為都預咗影呢啲相自己會著好少衫,所以佢已經講到明唔要有其他人 ...
借得比你應該唔會有人嘅!到時自己鎖門咪唔駛驚囉!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-6-9 08:28 發表 查看引用來源
借得比你應該唔會有人嘅!到時自己鎖門咪唔駛驚囉!😬
係我老婆驚,你覺得我會驚咩?🤭我其實有啲希望我個friend聽到之後會偷偷哋返studio喱埋𥄫嘢添。佢自己個場,有啲咩死位暗角位得佢先知啦 😝

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆