上一頁下一頁
發新話題

那些年,榴槤之國的女孩們

收藏  |  訂閱
11.0k  891.1k

回覆 7309# star_platina 的帖子

似乎Gina係一名超級騎師喎

回覆 7305# star_platina 的帖子

Gina開心完,但Miss Tang唔開心!師兄快啲令佢開心番啦🤣

引用:
原帖由 農場平平豬豬 於 2/7/2021 07:53 發表 查看引用來源
似乎Gina係一名超級騎師喎
策騎住催眠之星出賽😬

引用:
原帖由 柒七仔 於 2/7/2021 08:13 發表 查看引用來源
Gina開心完,但Miss Tang唔開心!師兄快啲令佢開心番啦🤣
咪係,搞到阿星心理唔平衡😬

引用:
原帖由 柒七仔 於 2021-7-2 08:13 發表 查看引用來源
星爺 當時可能咁樣答佢  ---> baby 呢個只喺頭盤啫,跟住落嚟就喺 齊齊 deal 㗎啦  

回覆 7313# star_platina 的帖子

咁催眠師應該要催眠騎師唔好騎咁快🤣

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-7-2 07:08 發表 查看引用來源
第23話~

Gina XXIII

阿星嘅雙手捉實Gina纖瘦但因充足運動而變得結實嘅大脾,再捉到上佢有少少馬甲線嘅23吋纖腰,呢一刻阿星最想嘅,係拉Gina過嚟親咀,不過Gina嘅扭動令到阿星欲罷不能,捉住纖腰並冇令佢停低或者減慢速度,Gina ...
早晨,星爺,舒服就梗係享受咗先,下次先用深入再同Gina造過愛的事😀

引用:
原帖由 boar36 於 2/7/2021 08:49 發表 查看引用來源

星爺 當時可能咁樣答佢  ---> baby 呢個只喺頭盤啫,跟住落嚟就喺 齊齊 deal 㗎啦  
星仔好啦師兄,食頭盤咁正,會有咩食呢?😬

引用:
原帖由 農場平平豬豬 於 2/7/2021 08:50 發表 查看引用來源
咁催眠師應該要催眠騎師唔好騎咁快🤣
慢啲…………慢啲…………慢啲…………冇錯喇…………做得非常之好…………快啲…………慢啲…………😬

引用:
原帖由 r6654c 於 2/7/2021 09:10 發表 查看引用來源

早晨,星爺,舒服就梗係享受咗先,下次先用深入再同Gina造過愛的事😀
早呀師兄,星仔好啦。整件事完全唔到阿星話事囉😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆